Nadine se pregătește pentru BAC. Vedeta de 44 de ani învață alături de fiul său

Data actualizării: | Data publicării:
Nadine, foto Instagram
Descriere foto: Nadine, foto Instagram

Nadine demonstrează că nu e niciodată prea târziu să faci ceva. Vedeta se pregătește intens pentru examenul de bacalaureat, pe care îl va susține în acest an. 

Nadine a renunțat la televiziune și se dedică vieții de familie. Frumoasa mulatră se concentrează pe creșterea fiului său, care are 11 ani, se ocupă de blogul personal și învață pentru examenul de Bacalaureat. 


Vedeta învață cot la cot cu fiul său și își dorește ca anul acesta să obțină diploma de BAC.

 „Eu învăț pentru BAC și el își face lecțiile lângă mine. În fiecare zi venim cu caietele aici. Eu învăț la ale mele și el învață la ale lui', a declarat Nadine la Antena Stars.


Fosta prezentatoare Tv se simte foarte bine cu alegerile pe care le-a făcut și spune că nu îi este dor de lumina reflectoarelor, ba chiar s-a schimbat foarte mult, atât mental, cât și fizic. 

 

„M-am îndepărtat foarte mult de ideea cu care am plecat la drum atunci când am început în profesia asta – să fiu sexy, să nu cumva să trec și să nu mă observi, să nu cumva să nu-ți placă de mine – și am ajuns în direcția opusă, în care sunt extrem de relaxată cu cele 85 de kilograme ale mele', a mai spus Nadine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel