Nadine a luat BAC-ul și s-a înscris la facultate, la 44 de ani: „Am făcut 9 ani de liceu. Nu am cuvinte să îți spun ce înseamnă pentru mine acest lucru”

Data publicării:
Nadine, foto Instagram
Descriere foto: Nadine, foto Instagram

Nadine dă exemplu de motivație și determinare. La 44 de ani, vedeta a susținut examenul de Bacalaureat, pe care l-a promovat cu o notă mare, iar acum s-a înscris la facultate.

Fosta prezentatoare TV a decis să își reia studiile, după împlinirea vârstei de 40 de ani. Deși a mai făcut liceul o dată, Nadine a picat examenul de BAC în adolescentă. Pentru a repara greșeala tinereții, vedeta s-a hotărât să își reia studiile liceale și să își mai încerce o dată norocul la examenul de bacalaureat.

După ce și-a văzut visul cu ochii, vedeta a mai făcut un pas în viața sa profesională: s-a înscris la facultate.

Am 44 de ani și am devenit studentă la psihologie la o universitate de stat din America. Am fost acceptată la un program (am să spun în engleză) de Psychology/Undergraduate (Bachelor of Science) – sistem online. Am vrut Bachelor of Science deoarece este orientat programul către cercetare, către știința psihologiei. Am detaliat mai mult pe blog. Nu am cuvinte să îți spun ce înseamnă pentru mine acest lucru. Anul ăsta mi-am îndeplinit două mari visuri, acela de a termina liceul cu Bac-ul luat, și să deven studentă la psihologie.

Visele se îndeplinesc, nu întâmplător am scris și o carte despre asta. Iar îndeplinirea lor o percep a fi simpla. În cazul meu nu am luat ochii de pe ce îmi doream. Sunt recunoscătoare sortii ca pot studia psihologia la nivel de universitate, și nu de amator așa cum am făcut-o pana acum. Tu iti trăiești visul educational? Ai învățat acele lucruri pe care ai dorit sa le știi? Eu n aș fi putut merge prin viață cu o stare de bine dacă nu mă apucam sa aprofundez aceasta pasiune a mea, psihologia – mintea și comportamentul uman/animal”, a mărturisit Nadine pe rețelele de socializare.

 

„“Tanti” Nadine a devenit anul asta pe lângă absolventă de bac, și studentă la psihologie. Prin asta mi am îndeplinit doua visuri mari: Visul de a termina liceul și a absolvi examenul de bacalaureat, și cel de al doilea, de a deveni studenta la Psihologie. Doua visuri mari pentru care am muncit vreme de cinci ani. Unde mai pui ca pentru visul cu bacul am făcut 9 ani de liceu… (Nu mai spun povestea cum am făcut eu liceul de doua ori) Prima data 4 ani, deoarece făceam liceul la vârsta naturala de liceu, și 5 ani a doua oară, deoarece legea ii obliga pe cei de la fără frecventa sa facă 5 ani de școală. ( Am fost nevoită sa fac la fără frecventa deoarece cei care au depășit nu știu citi ani de de la vârsta liceului (parca) nu au voie sa faca școală la zi – eu aș fi făcut la zi, dar am fost recunoscătoare ca pot face măcar la fără frecventa)

Așadar, am fost acceptată la o universitate din America într-un program de licență în Știința Psihologiei (Psychology/Undergraduate (Bachelor of Science)) – în sistem online

Am început cursurile din 23 August și de atunci am fost foarte ocupată cu a mă adapta sistemului de lucru cu platformele, cunoașterea profesorilor, a universității, a colegilor, dar și organizarea unui plan de studiu care să îmi permită predarea lucrarilor în termen”, a detaliat vedeta pe blogul ei.


S-a mutat în altă țară

Nadine a luat o decizie îndrăzneața. Și-a luat familia și s-a mutat din țară, pentru un an. Vedeta a ales un orășel din Franța, unde oamenii trăiesc total diferit de locurile pe care aceasta le cunoaște.

„M-am mutat din țară pentru un an. Singurul lucru care real ma definește este acela că eu îmi îndeplinesc visurile. Le protejez, le respect și fac totul ca ele sa devină realitate. La asta ma pricep! Mi am dorit sa trăiesc in America, mi am dorit diploma de liceu, iar acum mi am dorit sa locuiesc in Franța( printre altele). Pentru fiecare vis in parte am știut la ce sa renunț, ce trebuie sa invat și ce trebuie sa schimb la mine pentru a deveni realitate. Sa ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi sa avem o viața bună pe acest pământ. Totodata, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre. Tu ai un vis? Faci totul pentru a-l îndeplini? Găsești soluții la obstacolele din calea lor? Te imbratisez!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel