N-au mai așteptat inelul și au pus ele întrebarea. Celebrități care și-au cerut iubiții în căsătorie

Unsplash.com/ autor Jeremy Bishop
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Jeremy Bishop

Vedete precum Kristen Bell, Jennifer Hudson și Pink au fost cele care și-au cerut iubiții în căsătorie în moduri total neașteptate și creative.

Deși, în mod tradițional, toată lumea se așteaptă ca bărbatul să fie cel care să cumpere un inel de logodnă și să pună întrebarea, unele femei au ales să facă lucrurile puțin diferit și să preia frâiele în acest departament, inclusiv unele doamne destul de celebre.

 De la implicarea în social media până la planificarea unui lucru în public, aceste celebrități au dovedit că o cerere în căsătorie nu trebuie să fie o treabă de bărbat - și femeile se pricep destul de bine la asta.

Citiți mai departe pentru a afla ce vedete și-au cerut partenerii în căsătorie. S-ar putea să fiți surprinși de unele dintre numele de pe această listă - și de modalitățile pe care le-au ales pentru a face ca marele moment să fie atât de magic și romantic.

 

Pink

În 2005, Pink l-a cerut în căsătorie pe actualul soț, Carey Hart, în timp ce acesta concura în finala clasei Pro 250. După cum a relatat PopSugar, el se afla la al treilea tur în cursă când ea a ridicat un semn pe care scria: "Vrei să te căsătorești cu mine?". Când el nu s-a oprit, ea a adăugat "Serios" la pancartă, iar asta i-a atras atenția - și a spus da.

 

Kristen Bell

Kristen Bell și Dax Shepard au așteptat să se căsătorească până când toată lumea, inclusiv cuplurile de același sex, se puteau căsători, așa că imediat ce a devenit legal ca persoanele de acelați sex să se căsătorească, actrița Kristen a făcut pasul. L-a cerut pe Dax în căsătorie pe Twitter și, bineînțeles, el a acceptat.

 

Britney Spears

Deși căsnicia lor nu a durat în cele din urmă, Britney Spears a fost cea care l-a cerut în căsătorie pe fostul soț Kevin Federline. Potrivit celor spuse de Britney pentru People, ea l-a întrebat când se aflau în mijlocul unui zbor spre New York.

"Dintr-o dată am spus: "Și dacă vrei să ne căsătorim?". Și de acolo am trecut la a-l întreba dacă vrea să se căsătorească cu mine", a spus ea (potrivit Entertainment Weekly).

"Iar eu am spus nu. Am fost luat prin surprindere. Credeam că băiatul ar trebui să o ceară pe fată. Așa că au trecut câteva minute, iar apoi am întrebat-o eu", a adăugat Kevin.

 


Jennifer Hudson

După ce David Otunga a cerut-o în căsătorie pe Jennifer Hudson, aceasta a decis să îl ceară ea însăși în căsătorie. În onoarea zilei de naștere a acestuia, Jennifer i-a oferit un inel de logodnă de cinci carate, potrivit People. Cuplul s-a despărțit în 2017.

 

Elizabeth Taylor

Potrivit necrologului ei din The Guardian, din cele opt căsătorii ale sale, Liz și-a cerut în căsătorie unul dintre soți: Matthew Wilding. În timp ce lucra la filmul Ivanhoe în Anglia, ea a pus întrebarea, dar, în parte din cauza diferenței de vârstă de 20 de ani dintre ei, căsnicia lor nu a fost destinată să dureze.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 19 noi 2021, 17:46 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience