“N-a semnat familia, n-a semnat vreo iubită”. Cătălin Botezatu dezvăluie cine este persoana pe care desemnat-o să ia decizii dacă în timpul unei intervenții medicale lucrurile se complică

Data publicării:
Catalin Botezatu, captură video YouTube
Descriere foto: Catalin Botezatu, captură video YouTube

În ediția de duminică, 27 august, a emisiunii “Apel la consilier”, difuzată de la 09:30, la Kanal D, celebrul designer român Cătălin Botezatu dezvăluie cine este persoana pe care a desemnat-o să ia decizii dacă în timpul intervențiilor medicale devine inconștient și lucrurile se complică.

Cătălin Botezatu dezvăluie în exclusivitate în emisiunea “Apel la consilier”, de la Kanal D, cine este persoana pe care desemnat-o să ia decizii dacă în timpul unei intervenții medicale lucrurile se complică

 

“N-a semnat familia, n-a semnat vreo iubită”, mărturisește Cătălin Botezatu. Cine este persoana responsabilă să ia decizii împreună cu medicii pentru viața lui Cătălin Botezatu? Telespectatorii vor afla urmărind noua ediție a emisunii “Apel la consilier”.

 

Tot în emisiunea “Apel la consilier”, Cătălin Botezatu vorbește deschis despre riscurile la care te poți expune atunci când alegi să mergi pe cont propriu la un spital din străinătate. De aceea, încurajează românii să apeleze la serviciile profesioniste ale consilierilor medicali internaționali și spune din proprie experiență care sunt beneficiile de care ai parte atunci când apelezi la un consilier medical internațional.

 

“Mergi la consilier! El se ocupă de tine, te ajută să obții vize și documente de la consulat, se ocupă de transport special cu avionul dus – întors, se asigură că beneficiezi de cele mai bune prețuri. Pe toate acestea le realizează consilerul medical”, spune Cătălin Botezatu.

 

Povestea medicală a lui Cătălin Botezatu este binecunoscută publicului din România. El este un pacient responsabil care merge în fiecare an la controalele medicale. La ultimul control pe care acesta l-a realizat în Turcia, medicii au descoperit o problemă la inimă și au intervenit rapid. Dacă nu ar fi realizat controlul de rutină, situația ar fi putut să se agraveze și să-i pună viața în pericol.

 

“Este firesc să-ți faci analizele complete în fiecare an și dacă ești sănătos. Oricând poți descoperi ceva mai puțin plăcut. Eu îmi fac aceste controale în fiecare an. Am fost la control să-mi verific stenturile și când mi-au făcut angiografia au constatat că un vas de sânge era înfundat în proporție de 80-90% și m-au întrebat dacă mai pun 2 stenturi. Dar am făcut la timp prevenția… Contează să descoperi din timp orice boală. Dacă te duci prea târziu nu mai au ce face nici cei mai buni doctori, nici cele mai bune spitale”, spune Cătălin Botezatu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel