Muza lui Cătălin Botezatu primește atenții de la personalități internaționale. Care este reacția designerului

Data publicării:

Alexandra Doicescu atrage priviri internaționale. Cum reacționează Cătălin Botezatu.

Alexandra Doicescu, tânăra de 25 de ani care spune că este prietenă cu unul dintre cei mai mai dezvoltatori imobiliari din lume

În preajma Festivalului Untold, s-a zvonit că celebrul designer, Cătălin Botezatu, are o nouă muză. De data aceasta este vorba despre Alexandra Doicescu, studentă în ultimul an la Medicină. Deși are o grămadă de examene pe cap, tânăra își face timp pentru paradele de modă, care probabil o pasionează. Ea a intrat în contact cu Cătălin Botezatu, alături de care s-a afișat la Untold, iar cei doi nu au avut vreo frică în a se arăta apropiați, după cum vom arăta și în pozele ce urmează. Mai mult decât atât, ulterior evenimentului de la Cluj, Alexandra Doicescu a postat un mesaj pe platformele de socializare, acolo unde a celebrat un an de când se cunoaște cu celebrul designer. Prin urmare, cei doi se cunosc de mult mai mult timp. În acel mesaj îi mulțumea pentru existența sa în viața ei, Botezatu fiind ca o familie pentru ea. După acest eveniment, însă, nu s-a mai auzit nimic despre tânăra studentă la Medicină, iar Cătălin Botezatu a avut mai multe precizări despre celelalte femei din viața sa, în tot acest timp.

Deși mulți au crezut zvonurile că cei doi sunt oficial împreună, timpul a dovedit că nu a fost așa, și că Alexandra Doicescu se bucură în continuare de cadouri scumpe și atenții. 

Demersuri „aranjate” de Mohamed Hadid, personal

Pentru că își dorea foarte tare un anumit tip de caviar, diva a apelat la serviciile unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din lume, fiind vorba despre Mohamed Hadid. Acesta este tatăl celebrelor surori Gigi și Bella Hadid. Tânăra lasă de înțeles că Mohamed Hadid i-a oferit un serviciu tinerei studente din România. Mai mult de atât, ea invocă faptul că îl cunoaște personal pe celebrul dezvoltator american.

Din păcate, vedeta nu clarifică conjunctura prin care a reușit să cunoască astfel de personaje internaționale.

„Îmi doream foarte mult acest caviar, dar nu găseam modalitatea de livrare în România de pe site-ul lor. Mohamed Hadid, pe care îl cunosc personal și este un bun prieten de-al meu, a fost cel care a făcut toate demersurile ca să îmi livreze special aceasta comandă, împreună cu Ali, patronul de la un restaurant celebru, pe care l-am cunoscut prin intermediul lui Mohamed Hadid, care este un om deosebit. Am primit și de la acesta, de asemenea niște produse minunate”, a declarat Alexandra Doicescu, pentru Click!

Ce spunea Alexandra despre Cătălin Botezatu în urmă cu puțin timp

După cum am spus și mai devreme, Alexandra Doicescu a celebrat momentul împlinirii unui an de la momentul întâlnirii lui Cătălin Botezatu:

„S-a împlinit un an de când Dumnezeu te-a adus în viața mea. Sunt binecuvântată și îi mulțumesc pentru asta. Îți mulțumesc pentru faptul că ai fost mereu acolo pentru mine, orice s-ar fi întâmplat, că m-ai ajutat să-mi îndeplinesc visurile. Îți mulțumesc pentru fiecare surâs, fiecare lacrimă de fericire vărsată, pentru timpul pe care mi l-ai acordat și pentru amintiri. Și, cel mai important, îți mulțumesc că m-ai ales să fac parte din viața ta! Îți mulțumesc pentru ceea ce ai făcut pentru mine, ai fost totul pentru mine, familia mea! Sunt cea mai fericită fată din lume că te am în viața mea. Fără tine nu aș fi putut fi cine sunt azi. Nu o să pot să-ți mulțumesc niciodată îndeajuns!

Mă rog să exiști pentru totdeauna în viața mea și îți primit că voi fi acolo pentru tine, orice ar fi! Te iubesc până la infinit și dincolo de el!”, a fost declarația fierbinte a brunetei pentru Botezatu, la împlinirea unui an de când s-au cunoscut.

Reacția lui Cătălin Botezatu

Din păcate, celebrul designer nu pare să fi fost atins de acest eveniment. El este foarte ocupat cu una dintre competițiile internaționale în modă, în care se implică. Deși este probabil devreme pentru o reacție, viitorul apropiat va arăta care este, de fapt, adevărul dintre cei doi. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel