Astrolog: Mutarea într-o altă țară presupune schimbarea ascendentului

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Ciubotaru la interviurile Astrosens
Descriere foto: Dan Ciubotaru la interviurile Astrosens

Dan Ciubotaru, astrolog, a vorbit la intervurile ASTROSENS despre ascendent și cum se poate modifica acesta. 

„Mi-am propus să dărâm acel mit despre ascendent. Cel pe care, cu siguranță, l-ai auzit deseori: cum că te transformi în zodia ascendentului după 30 de ani. Un sâmbure de adevăr există în acest mit, însă nu este înțeles corect. Să nu uităm de faptul că ascendentul este calculat în funcție de data, ora și locul nașterii. Și că reprezintă semnul zodiacal de la orizontul estic din momentul nașterii. Am detaliat mai multe într-un articol pe care îl poți citi AICI

Zilele trecute, l-am avut invitat pe Dan Ciubotaru, unul dintre cei mai experimentați astrologi din România. Dan ne-a spus cât de important este să mapezi de fiecare dată astrograma unei persoane pe țara unde s-a născut, povestea neamului, dar și pe țara unde se mută”, spune Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens.

Mai jos vei găsi câteva extrase din dialogul cu el:

"Ascendentul îl folosim cel mai des în viață. Dimineața, când te trezești, primul lucru care se activează este ascendentul. Gândește-te la lucrurile la care te gândești în mod constant, care sunt primele percepții când te trezești și ai să vezi că se regăsesc ca tipare pe acel semn zodiacal, al ascendentului. Un ascendent în semn de aer când se trezește se gândește la cum mă mișc, unde mă duc, ce fac, care este activitatea. Un ascendent în semn de pământ tot timpul se gândește: ce mâncăm, ce bem. Vrei nu vrei, ca să trăiești în lumea asta, îți manifești acest ascendent. De-abia la 30 de ani, tu devii cu adevărat conștient de această parte din tine care se dezvoltă. Și e momentul acela de la 30 de ani când îți dai seama că ești ca mama și ca tata. Toată viața până la această vârstă ți-ai zis: eu nu voi fi cum vor părinții mei, dar ești produsul educației lor. Relația cu părinții ne influențează.

Cirește continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel