Mustul, efect laxativ. La cât timp după ce ai băut must se simt efectele

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Roberta Sorge
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Roberta Sorge

Mustul este un lichid care se obține prin stoarcerea și presarea strugurilor, rezultând un suc natural obținut din această varietate de fructe. Numai că în cazul anumitor persoane are și efect laxativ.

Mustul este băutura specifică toamnei. Mustul de struguri este cunoscut pentru gustul său dulce și savuros, precum și pentru conținutul său bogat de nutrienți, inclusiv zaharuri naturale, vitamine și antioxidanți.

Mustul de struguri este folosit pentru producerea de vin, dar poate fi și o băutură în sine. Există diferite soiuri de struguri, iar mustul poate varia în culoare și gust în funcție de tipul de strugure utilizat. De obicei, mustul de struguri este considerat o băutură sănătoasă, deoarece conține vitamine precum vitamina C și antioxidanți care pot aduce beneficii pentru sănătate.

Pe lângă faptul că este o băutură nutritivă, mustul de struguri are și un conținut ridicat de antioxidanți. În plus, atunci când este oferit, mustul de struguri oferă o recompensă satisfăcătoare, astfel încât majoritatea oamenilor nu pot rezista să nu bea. Cu toate acestea, dacă simți brusc nevoia de a defeca după ce bei must de struguri, s-ar putea să te întrebi de ce mustul provoacă diaree.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel