Musicalul 'Chicago', primul spectacol care va reveni pe Broadway, din 14 septembrie

Data publicării:
Musicalul 'Chicago', primul spectacol care va reveni pe Broadway. Foto Twitter
Descriere foto: Musicalul 'Chicago', primul spectacol care va reveni pe Broadway. Foto Twitter

Musicalul "Chicago" este primul spectacol care şi-a anunţat vineri revenirea pe Broadway, din 14 septembrie, dată începând cu care guvernatorul statului New York a autorizat redeschiderea teatrelor la capacitate maximă

Un purtător de cuvânt al producţiei a confirmat reluarea spectacolului, anunţată de mai multe mass-media americane. Până vineri la prânz, două treimi dintre tichetele pentru reprezentaţia din 14 septembrie, la Ambassador Theatre, au fost deja vândute, potrivit datelor de pe site-ul oficial de rezervare online Telecharge.

Din cauza pandemiei de COVID-19, pe Broadway nu au mai avut loc musicaluri timp de 552 de zile, o situaţie fără precedent în istoria celui mai renumit teatru din lume, instalat în jurul Times Square de la începutul anilor 1900.

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a autorizat redeschiderea teatrelor din 2 aprilie, însă la o capacitate de maxim 33% sau 100 de persoane.

Pentru producţiile de pe Broadway, care implică investiţii de milioane de dolari, redeschiderea în aceste condiţii nu a fost rentabilă din punct de vedere economic. Până în prezent, doar două piese off-Broadway, circuitul teatrelor de mică capacitate, au fost reluate.

Tot vineri, un alt musical, "Six", şi-a anunţat revenirea pe Broadway, din 17 septembrie.

Cel mai longeviv musical din istoria Broadway, "The Phantom of the Opera" (peste 13.300 de spectacole din 1988) şi-a anunţat revenirea pentru 22 octombrie. Două spectacole noi, "The Music Man" cu Hugh Jackman, şi mult aşteptatul "Diana", despre povestea prinţesei Lady Di, vor începe abia în decembrie, notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel