Mugur Mihăescu trăiește fără griji: „Am puterea să afirm că sunt bogat”. Ce avere are actorul

Data publicării:
Mugur Mihaescu, foto Facebook
Descriere foto: Mugur Mihaescu, foto Facebook

Mugur Mihăescu spune că e liniștit, din punct de vedere financiar și că are puterea să afirme că este bogat. 

Mugur Mihăescu se consideră un om bogat. Pe lângă partea emoțională, familie și prieteni, actorul spune că și averea strânsă îi permite să se gîndească liniștit la viitor. 

 

„Am puterea să afirm că sunt bogat. În primul rând, fiindcă am o familie frumoasă, împlinită. Apoi fiindcă am mulți, cred eu, prieteni foarte buni. Radu Pietreanu, spre exemplu, nu are cum să plece din viața mea. Am crescut împreună, iar ceea ce am trăit nu poate fi răpit de nimeni altcineva.

Fiindcă asta ne leagă, o viață! Iar chestia asta e valabilă și pentru ceilalți colaboratori cu care ne-am întâlnit în atâția ani. Și da, am și o situație materială care azi îmi permite să privesc liniștit prezentul. Poate chiar și viitorul. Nu veți scoate de la mine însă nicio cifră.

Dacă vreți, calculați impozitele plătite statului și veți avea o idee. Pentru unii e suficient să aibă 2.000 de lei ca să poată trăi fericiți. Alții nu pot fără 100 de milioane de euro. În ceea ce mă privește sunt lucruri personale, pe care le păstrez doar pentru mine!”, a spus Mugur Mihăescu pentru Playtech.

Nu are de gând să se retragă de pe micile ecrane

La 55 de ani, actorul spune că mai are multe lucruri de demonstrat în carieră și că nu are de gând să se retragă prea curând. 

„Cine crede că am pus capăt relației mele cu scena sau cu televiziunea se înșală. Nici pe departe! Doar că la vârsta mea aștept un nou moment favorabil, un nou scenariu, o scânteie, o propunere. Îmi permit să aștept și fiindcă am ajuns în acel moment când parcă și alegerile sunt mai așezate. Nu sunt pregătit să închei acest capitol! Nici pomeneală! Personajul meu, Garcea vacontinua să trăiască. Fiindcă ei fac parte din viața mea!”, a declarat Mugur Mihăescu.

Ce avere a făcut cu rolul din „Vacanța Mare”: „E o rușine să fii sărac într-o țară bogată”


Actorul provine dintr-o familie modestă din Sadova, Suceava, dar acum a ajuns să locuiască într-o vilă spectaculoasă din Bucureși. Chiar dacă nu a avut niciodată scopul de a se îmbogăți, iată că acum nu duce grija banilor și poate spune că este cu adevărat împlinit. 


Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, actorul a fost întrebat câți bani a făcut cu rolul din serialul de succes „Vacanța Mare”. 


„Destule, multe, nu mai știu. Dacă nu ne-am făcut un scop din bani, au venit. Cum îi număram, îi și cheltuiam.

Pentru ce faci bani, ca să îi iei cu tine în mormânt? Ce faci? Îți construiești o casă să-ți placă, ne-am făcut visele alea cum erau pe la 35 de ani, cu mașini, cum vezi pe fiecare că are. Urmați-vă, frate, visul. Trăiți-vă viața, că rămâneți cu amintirile. Banii? Pune-i în circulație, să se ducă. Clar că la un moment dat trebuie să te gândești la zile negre, să mai pui ceva deoparte, dar am câștigat cât am dăruit pentru că reclamele vândute pe perioada „Vacanța Mare” au generat zeci de milioane de euro.

N-aveam de ce să nu facem bani. E adevărat că e o rușine să fii sărac într-o țară bogată. De ce să fii sărac? Poate dacă nu vrei și nu muncești. Dacă poți pe urmă să întorci în societate ce ai produs, să te implici, foarte bine.

Dacă nu poți, stabilește-te în altă parte. Eu am ales să rămân aici, cu bune și cu rele, așa cum am putut. Aici m-am născut și nu pot să plec să trăiesc în altă țară. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut să fac pasul ăsta”, a spus actorul la Kanal D. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel