Mugur Mihăescu locuiește într-o vilă imensă. Care este secretul unei cariere de succes: „Nu m-am îmbogățit peste noapte”

Data publicării:

Mugur Mihăescu a dezvăluit cum a ajuns să se îmbogățească. Actorul are o casă spectaculoasă. 

Mugur Mihăescu a cunoscut succesul odată cu personajul „Leana” din „Vacanța Mare” și are o carieră de peste 10 ani în actorie. Chiar dacă acum este considerat un milionar, Mugur Mihăescu spune că a pornit de jos, iar banii au venit treptat în viața lui.


Actorul provine dintr-o familie modestă din Sadova, Suceava, dar acum a ajuns să locuiască într-o vilă spectaculoasă din Bucureși. Chiar dacă nu a avut niciodată scopul de a se îmbogăți, iată că acum nu duce grija banilor și poate spune că este cu adevărat împlinit. 


„N-am avut un țel în viață să mă îmbogățesc. Banii au venit treptat, nu m-am îmbogățit peste noapte. M-am îmbogățit din faptul că au început să vină banii”, a spus Mugur Mihăescu la Acces Direct.

 

 

 


Mugur Mihăescu este fericit și pe plan sentimental. Este căsătorie de 20 de ani și are o fiică superbă. Actorul și-a cunoscut soția în liceu, iar de atunci au fost de nedespărțit. Mugur Mihăescu este topit după fiica lui și spune că nu a fost niciodată supărat sau nervos pe ea. 


„Nu i-am dat nici o palmă, în primul rând pentru că este fată. N-am avut vreun motiv în viață să fiu supărat pe ea. Am simțit doar iubire, liniște. Este viața ei, este fericirea ei”, a adăugat Mihăescu. 


Actorul, în vârstă de 54 de ani este împlinit. Spune că tot ce își mai dorește este sănătate și fericire. 


„Îmi doresc sănătate și să fiu fericit. Să am o situație financiară care să-mi permită să nu mă uit la nota de plată în restaurant”, a mărturisit actorul.

 

Citește și: Adela Popescu, emoții mari cu câteva zile înainte să nască: „Bagajul pentru maternitate e pregătit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel