Adela Popescu, emoții mari cu câteva zile înainte să nască: „Bagajul pentru maternitate e pregătit”

Data publicării:
Adela Popescu, sursa instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa instagram

Adela Popescu mai are doar câteva zile până va deveni mămică pentru a treia oară. Cât de mari sunt emoțiile pentru vedetă?

Adela Popescu trăiește cele mai intense momente din ultimele nouă luni. Prezentatoarea TV va deveni mamă de băiat pentru a treia oară în doar câteva zile. Vedeta și-a pregătit bagajul pentru maternitate și așteaptă cu nerăbdare clipa marii întâlniri cu fiul ei. Chiar dacă a mai trecut prin asta de 2 ori, emoțiile sunt la cote maxime și nu știe cum va decurge totul de această dată. 


Chiar cu câteva zile înainte de marele evenemient, Adela Popescu a postat pe Instagram o fotografie în care le transmite fanilor că este pregătită să nască, dar așteaptă ca bebelușul să fie pregătit de venirea pe lume. 


„Câte emoții am…. Și o mulțime de gânduri îmi trec simultan prin minte. Să fie bine Avionel, să fie o naștere ușoară, să fim sănătoși și să ajungem cu bine acasă… A mai rămas foarte puțin timp și abia aștept să îl țin în brațe, dar parcă în același timp îmi e deja dor de perioada asta a sarcinii, care s-a scurs mult prea repede. Bagajul pentru maternitate e pregătit, dosarul la zi, kit-ul de celule stem la îndemână, doar să ne spună bebe că a venit momentul”, a scris Adela Popescu pe Instagram. 


Adela Popescu are niște probleme de sănătate la nivelul coloanei, iar asta îi cauzează durerei mari în timpul nașterii. Tot ce speră vedeta este ca travaliul să țină mai puțin de această dată. 


„Eu am niște complicații la coloană, asftel încât când copilul coboară se așează pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul eu nu am doar durere pe contracție, eu am o durere constantă ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Și atunci de exemplu cum am stat la Alexandru 10 ore în travaliu, la Andrei 5, acum nu știu cât voi sta, dar oricum sunt un infern (n.red orele de travaliu) pentru că durerea e foarte mare”, a mărturisit Adela Popescu, invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”. 

 

Citește și: Silviu Prigoană va fi bunic. Anunțul neașteptat făcut de afacerist: „O să-mi spună lumea pe stradă nene, tataie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel