Mugur Mihăescu i-a INTERZIS fetei sale un lucru: Cred că a înțeles esențialul

Data publicării:
Sursa foto: Mugur Mihăescu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mugur Mihăescu, Facebook

Mugur Mihăescu a vorbit despre fata sa și a dezvăluit ce sfat important i-a dat Ivonei, încă din copilărie.

Mugur Mihăescu a vorbit despre fiica sa, Ivona, la adresa căreia are doar cuvinte de laudă. Tânăra, în vârstă de doar 23 de ani, vorbește fluent limba engleză, lucru care a ajutat-o să studieze în Londra și să se angajeze tot acolo. Actorul a vorbit cu mândrie despre fata lui, care lucrează în prezent în imobiliare.

"Doresc să acord mai multă atenție familiei și comunității. La 55 de ani cât fac, pot să zic că m-am maturizat cât de cât. Eu i-am deschis fetei mele porțile educației, porțile bunului simț. Mai departe, cum își va așterne viața… E rândul fetei să-și aleagă singură drumul în viață. Cât zâmbește și e fericită… Nu știu ce a luat de la mine sau de la maică-sa, dar cert e că talentul pentru accente și limbi străine îl are chiar de la mine. Vorbește engleza ca o nativă. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară.

A lucrat în real-estate. A lucrat pe o platformă mare de imobiliare. Acum e pentru o firmă și de peste Ocean, care este și aici”, a declarat Mugur Mihăescu'', a declarat Mugur Mihălescu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit libertatea.ro, citează spynews.

Ce i-a interzis Mugur Mihăescu fetei sale

Actorul spune că nu a fost un tată care să-i impună limite fetei lui, însă i-a dat un sfat, cu ajutorul căruia să se ghideze în viață.

„Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău!”. Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, a mai spus actorul pentru sursa citată.

Ce spune actorul cu privire la scumpirile din România

„Mă oftic rău că Putin a atacat Ucraina, vă spun foarte sincer. Este inacceptabil ceea ce a făcut Putin pentru că a adus alături de acest atac uitarea. Uitarea că, înainte doar cu doi ani, am fost atacaţi de aici, din interior, nu am avut nevoie de niciun idiot care să intre cu tancurile peste noi și care să ne pună pumnul în gură. 

Uitarea că, în ultimii doi ani de zile, economiile au fost prăbuşite. Uitarea că în ultimii doi ani de zile Statele Unite au tipărit 20% din masa lor monetară totală, deci de-a lungul existenţei lor, 20% au tipărit-o acum, în ultimii doi ani. Și asta nu e așa, nu aduce inflație, a scris actorul pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel