Mugur Mihăescu, despre bătăile încasate în copilărie. Dezvăluirile actorului: "Nu dădea să mă omoare"

Data publicării:
Mugur Mihăescu, instagram
Descriere foto: Mugur Mihăescu, instagram

Mugur Mihăescu a făcut dezvăluiri inedite din copilărie. Actorul  a povestit despre corecțiile aspre pe care le-a primit, de-a lungul anilor, din partea părinților.

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Ieri, vedeta a împlinit frumoasa vârsta de 53 de ani. Cu această ocazie, Mugur Mihăescu a făcut câteva dezvăluiri inedite din copilărie, când primea corecții dure din partea părinților săi.

Despre cei care i-au dat viața, actorul a mărturisit că au fost destul de aspri cu el. Dacă mama sa era cea care îl punea la punct mai des, tatăl lui Mugur Mihăescu a făcut-o rar, dar dur. Actorul își amintește cu lux de amănunte cele 4 corecții aplicate de tatăl său.

"Mama era dulce, mâna ei era cam dură. Mă învăţasem să stau mai mult pe dreapta, că pe stânga avea efectele muncii pe mână şi îmi dădea cu dosul palmei. Pe partea dreaptă aveam bătături, ştii cum faci de la chitară sau de la vioară. Dar eu, în locul ei, cred că mă jucam în picioare. Acum m-am pus în locul ei, văd cu ochii maturităţii cum făceam eu când eram mic, cred că mă vedeai pe toate posturile de ştiri.

Nu dădea să mă omoare. Mama nu era aspră, eu eram tâmpit. Tata 4 bătăi mi-a dat. Le ţin minte pe toate. Cu cureaua. Nici nu plângeam la tata, la mama plângeam de ziceai că m-a omorât. La tata muşcam buza, dar nu plângeam. De la maică-mea le-am luat până la 18 ani. Am meritat.", a povestit actorul, potrivit okmagazine.ro.

Citește și: Liliana Ștefan, dezvăluiri despre infidelitățile lui Dan Bittman. Ce spune fosta iubită a artistului: ”Fiecare întâmplare din viața unui om are un sens”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel