Liliana Ștefan, dezvăluiri despre infidelitățile lui Dan Bittman. Ce spune fosta iubită a artistului: ”Fiecare întâmplare din viața unui om are un sens”

Data publicării:
Liliana Ștefan și Dan Bittman, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Liliana Ștefan și Dan Bittman, sursa instagram/ colaj foto

Liliana Ștefan a făcut primele declarații despre relația pe care a avut-o cu Dan Bittman. Fosta iubită a artistului a vorbit și despre infidelitățile acestuia.

Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio după o relație de 25 de ani. Vestea că cei doi au ales să meargă pe drumuri separate a șocat showbizul românesc. Anunțul a fost făcut chiar de către solistul trupei Holograf, în cadrul unei emisiuni TV. Ei bine, acum și fosta iubită a artistului a vorbit despre relația pe care a avut-o cu acesta, dar și despre infidelități.

Femeia a declarat că este foarte discretă, motiv pentru care nu i-a plăcut niciodată să facă publice informații din viața sa. Cât despre relația pe care a încheiat-o cu artistul și despre infidelitățile solistului trupei Holograf, Liliana Ștefan este de părere că orice eveniment sau întâmplare care a avut loc în viața ei s-a întâmplat cu un scop.

”Din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil. A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil. Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare evenimet și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis.”, a declarat Liliana Ștefan, potrivit protv.ro.

Mai mult decât atât, mama copiilor lui Dan Bittman a mărturisit că se dedică carierei sale și urmează cursurile Facultății de Psihologie și chiar a creat un program care propune soluții naturale, holistice și eficiente pentru combaterea mai multor probleme atât fizice, cât și emoționale.

”În prezent mă dedic cu pasiune activității de terapii alternative și complementare, precum și de cursurile de la facultatea de Psihologie. Am creat un program personalizat de terapie, care se numește ReBalance, prin care propun soluții naturale, holistice și eficiente pentru combaterea și tratarea multor dezechilibre atât fizice, cât și psiho-emoționale. Depresia, stresul acut, lipsa de concentrare, insomnia, anxietate, epuizare psihică, iritabilitatea, instabilitatea emoțională, frustrarea, angoasa sunt câteva din situațiile cărora mă adresez prin terapiile ReBalance.”, a mai spus fosta iubită a lui Dan Bittman.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel