Motivul pentru care Victoria Beckham i-a interzis fiicei sale să folosească rețelele de socializare: „Mă îngrijorează. Corpul ei va începe să se schimbe”

Data publicării:

Victoria Beckham nu vrea ca fiica ei, în vârstă de 10 ani, să fie făcută de rușine pe rețelele de socializare

Victoria Beckham vrea să o protejeze pe fiica ei, Harper, de răutățile de pe rețelele de socializare până când fetița de 10 ani va termina pubertatea.

"Harper nu se află pe rețelele de socializare, așa că nu trebuie să ne facem griji în legătură cu [body-shaming] încă", a declarat Victoria  Beckham pentru Vogue Australia într-un interviu publicat duminică. "Dar văzând cât de cruzi pot fi oamenii, da, chiar mă îngrijorează."

Creatoarea de modă, în vârstă de 48 de ani, a împărtășit că ea crede că dacă se asigură că Harper se înconjoară de oameni buni și își construiește o stimă de sine puternică, va ajuta la contracararea urătorilor.


"Este la vârsta la care corpul ei va începe să se schimbe, dar este vorba de a ne asigura că comunicăm mult ca familie și că se înconjoară de prieteni drăguți", a spus ea, adăugând: "Dar este destul de terifiant, nu pot să mint.

Victoria a explicat, de asemenea, că singura ei fiică nu se grăbește să crească și că îi place să se îmbrace la vârsta ei.

"Ea nu este unul dintre acești copii care ies în oraș machiată și îmbrăcată cu un crop top", a spus fosta Spice Girl. "De fapt, mi-a spus recent: 'Mami, am văzut niște poze cu tine când erai în Spice Girls, iar fustele tale erau pur și simplu inacceptabile. Erau pur și simplu prea scurte'. Atunci David a intervenit și a spus: 'Absolut, Harper! Chiar erau foarte, foarte scurte". Și a fost chiar dezgustată de cât de scurte erau fustele mele.

"I-am spus: "Nu vei mai purta niciodată fuste ca acestea?". Ea a spus: 'Categoric nu'. Vom vedea."


Victoria și fostul fotbalist, în vârstă de 47 de ani, au, de asemenea, trei fii, Brooklyn, în vârstă de 23 de ani, Romeo, în vârstă de 19 ani, și Cruz, în vârstă de 17 ani, toți pe Instagram.

Victoria și David s-au căsătorit în 1999 și au sărbătorit cea de-a 23-a aniversare pe 4 iulie.

 

Victoria Beckham, dietă CIUDATĂ. De 25 de ani mănâncă același lucru. Ce spun experții despre alimentația vedetei 

 

David Beckham a dezvăluit că soția sa are o dietă extrem de ciudată. Victoria Beckham mănâncă același lucru, de 25 de ani. 

Recent, David Beckham  a dezvăluit că soția sa nu are un meniu prea diversificat. De 25 de ani, fosta componentă a trupei Spice Girls, în vîrstă de 47 de ani, consumă același lucru: pește cu legume gătite la aburi. Celebrul fotbalist afirmă că în tot acest timp, vedeta s-a abătut de la regimul strict, de câteva ori, asta când era însărcinată.


”M-am căsătorit cu cineva care mănâncă același lucru de 25 de ani, pește cu legume. Singura dată când a încercat altceva a fost atunci când era însărcinată cu Harper.  A fost una dintre serile mele favorite. Nu îmi mai amintesc despre ce preparat a fost vorba, dar nu a mai încercat de atunci", a declarat David Beckham în cadrul podcastului "River Cafe Table 4".

 

Victoria Beckham nu mănâncă lactate, prăjeli, sosuri și carne roșie

Cu ceva timp în urmă, Victoria Beckham a dezvăluit pentru The Sun că nu mănâncă alimente gătite în ulei, unt sau sosuri și că nu consumă carne roșie sau lactate. De asemenea, ea a recunoscut că se mai răsfață cu câte o felie de pâine prăjită integrală cu sare, iar de ziua ei de naștere sărbătorește cu un tort făcut din fructe.

„Sunt cel mai mare coșmar pentru majoritatea restaurantelor. Îmi plac legumele la aburi cu oțet balsamic. Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu. Nu-mi plac uleiurile, unturile sau sosurile."

Citește continuarea aici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel