Motivul pentru care Selly îi spune tatălui său pe nume: „De mic m-am obișnuit să-i spun Jean”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Acasa La Maruta
Descriere foto: Captură video: YouTube/Acasa La Maruta

Selly a fost invitat alături de tatăl său, Jean Liviu Șelaru, în podcastul moderat de Cătălin Măruță, unde a dezvăluit motivul pentru care îi spune pe nume tatălui său încă de la o vârstă fragedă.

Andrei Șelaru, cunoscut în spațiul public drept Selly, este unul dintre cei mai apreciați vloggeri de la noi din țară. Încă de la o vârstă fragedă, celebrul influencer avea să devină faimos. Avea doar 12 ani pe atunci. Încă din 2012, Selly s-a axat pe carieră și a vorbit mai puțin despre familia sa, astfel că puțini știu cine sunt părinții săi. Mama vloggerului este profesoară de matematică, iar tatăl său este inginer silvic. Cei doi i-au oferit o educație frumoasă și l-au susținut mereu pe fiul lor să-și îndeplinească visul.

„Mie întotdeauna mi-a spus Jean, m-a tratat ca pe un prieten”

Selly a fost invitat alături de tatăl său, Jean Liviu Șelaru, în podcastul moderat de Cătălin Măruță. Celebrul vlogger, în vârstă de 23 de ani, a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său, dar și despre motivul pentru care îi spune pe nume încă de la o vârstă fragedă.

„Noi am fost prieteni de când era el mic. Mie întotdeauna mi-a spus Jean, m-a tratat ca pe un prieten. Mi-a mai spus și tată, mi-a plăcut foarte mult cum suna din gurița lui”, a mărturisit Jean Liviu Șelaru, tatăl vloggerului.

Această practică nu este neobișnuită nici în familia lui Cătălin Măruță. Prezentatorul TV a declarat că și cei doi copii ai săi, Eva și David, îi spun pe nume. „În generația mea nu puteai să le spui părinților pe nume, cu toate că și copiii mei îmi spun acum pe nume”, a declarat Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Bursucu, amenințat de Leo de la Strehaia. Motivul pentru care sponsorul maneliștilor și-a ieșit din fire: „S-a apucat să dea declarații urâte”

Motivul pentru care Selly îi spune tatălui său pe nume: „De mic m-am obișnuit să-i spun Jean”

Selly a dezvăluit că îi spune pe nume tatălui său încă din copilărie, pentru că o auzea mereu pe mama sa repetând numele tatălui său în casă. „Chestia asta a venit dintr-o fază. La un moment dat, când eram eu foarte mic, lucra la Filiași și pleca foarte de dimineață și se întorcea târziu. Eu stăteam cu mama acasă și fiind foarte mic mă uitam la ce este în jurul meu și luam vorbe. Mama mea mereu spunea vorba asta «Nu mai vine Jean». Se uita la ceas și spunea încontinuu «Nu mai vine Jean». De atunci, de când eram mic, m-am obișnuit să-i spun Jean, că așa o auzeam pe mama prin casă”, a spus Selly.

Te-ar putea interesa și: „Sarcină ușoară!”. Jador pare să confirme că el și Oana Ciocan urmează să devină părinți. Cum a anunțat vestea: „Mulțumim Doamne pentru tot”

„Cea mai deșteaptă mișcare din viața mea pe care am făcut-o a fost că mi-am luat concediul acela de 2 ani”

Jean Liviu Șelaru, tatăl vloggerului, a mărturisit că una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat în viața lui a fost aceea de a sta în concediu paternal. Astfel, timp de doi ani, Jean Liviu Șelaru a stat minut de minut lângă Selly și l-a ajutat să se dezvolte.

„Cea mai deșteaptă mișcare din viața mea pe care am făcut-o a fost că mi-am luat concediul acela de 2 ani. Cred că a fost cea mai bună alegere posibilă și am stat de când avea el 3-4 luni minut de minut cu el. Nu doar că îl vedeam cum crește sub ochii mei, chiar m-a epuizat perioada asta. Făcusem rost de 2-3 cărți, surse de pe internet și chiar aplicam. Numai asta am făcut în perioada aceea. Ulterior am plecat și la serviciu. Cred că este cea mai inspirată mișcare pe care am făcut-o eu vreodată”, a mai mărturisit Jean Liviu Șelaru, tatăl vloggerului.

„Cred că este vorba și despre cât timp au petrecut cu mine. Poți să citești și 7 cărți de parenting, dar dacă tu petreci 2 ore pe zi nu ajută. Aveam multe curiozități, ieșeam la plimbări, mergeam prin parc, aveam pe cine să întreb și îl întrebam pe tata”, a mai spus Selly.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel