Motivul pentru care Paula Seling a deveni vegană. Nu a mai putut consuma carne deloc: "Am constatat felul odios..."

Data publicării:
Paula Seling, foto Instagram
Descriere foto: Paula Seling, foto Instagram

Paula Seling a dezvăluit care este motivul pentru care a devenit vegană și a renunțat definitiv la carne.

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta are mare grijă de felul în care arată, iar acum le-a dezvăluit și fanilor alegerea pe care ea și soțul ei au facut-o pentru sănătatea lor. Mai exact, cei doi au decis să renunțe definitiv la carne și să devină vegani. Atât ea, cât și soțul ei au devenit vegani dintr-o convingere morală puternică pe care o au.

„Eu am descoperit că dacă mănânc 60% salate și crudități mi-este foarte bine și este puțin probabil să mă îngraș. Suntem foarte riguroși în ceea ce privește regimul nostru, atât soțul meu cât și eu, ne-am hotărât deodată și cumva ne sprijinim reciproc”, a spus Paula Seling la Antena Stars.

 

Paula Seling a avut și un motiv plauzibil pentru care a renunțat la carne. Potrivit artistei, a luat această decizie în urma vizionării unor documentare în care apar detalii neplăcute despre industria cărnii.

„A fi vegan nu este nici scump, nici lipsit de gust. Noi mâncăm doar produse de origine vegetală, eliminând tot ce înseamnă carne, lapte, brânză, ouă, fructe de mare. (...) Noi ne-am hotărât urmărind niște documentare ce arătau adevărata față a industriei cărnuriilor de la noi și din străinătate și am constatat felul odios în care lumea tratează animalele în acest caz.

Nu e ca la țară, pe vremuri, când bunicii aveau grijă de o vacă și o respectau și o iubeau, ci este cu totul altceva. Din clipa aceea, noi am decis să nu mai participăm la acest lucru, ca o metodă proprie de protest, și am refuzat să mai cumpărăm și să mâncăm carne”, a explicat artista.

 

Probleme de sănătate din cauza posturii greșite


Artista se bucură acum se o stare excelentă de sănătate, însă lucrurile nu au stat întotdeauna așa. În trecut, din cauza posturii incorecte, vedeta s-a confruntat cu dureri groaznice de cervicală, care au împiedicat-o să mai facă sport. 

 


„Am avut niște dureri uriașe de cervicală, cauzate de postura incorectă. Înainte stăteam cumva îndoită de spate și mi s-a dezvoltat această problemă, motiv pentru care nu am mai putut să fac sport. Mi-a fost atât de greu. Orice pas îl simțeam în zona gâtului. Orice încercare de a ridica o greutate o simțeam acolo, nici nu puteam să duc plasele la cumpărături. Am studiat foarte mult această problemă și am înțeles cum trebuie să stai. Am reînceput să fac sport, cu greutăți mici.

Mi-a fost foarte greu o perioadă, însă acum mă simt din nou bine. Eu am fost toată viața o persoană sportivă, am făcut cățărări, am făcut alpinism, scufundări,  alergare, fitness și am avut mereu o condiție foarte bună. Mă deranja enorm că ajunsesem să nu mai pot să urc scările fără să obosesc. Acum le alerg. Mi-am revenit spectaculos și asta datorită modificării poziției corporale  și a dietei, pentru că am eliminat glutenul și toate alimentele care creează inflamații”, a mai spus artista, în exclusivitate pentru Spectacola.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel