Motivul pentru care Oana Roman a mutat-o pe mama ei într-un hotel de patru stele: ”Pot să fac un efort ca ea să fie OK”

Data actualizării: | Data publicării:
Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care a decis să o ducă pe mama ei într-un hotel de patru stele. Mioara Roman are probleme de sănătate grave.

De o bună perioadă de timp, Mioara Roman face față cu greu problemelor de sănătate cu care se confruntă. Recent, Oana Roman a declarat că a dus-o pe mama ei la un hotel de patru stele, deoarece acolo  are parte de o mulțime de beneficii, printre care și asistență medicală și își dorește ce este mai bun pentru cea care i-a dat viață.

Vedeta a povestit că a găsit acest loc perfect pentru mama ei după foarte multe căutări și variante. Din fericire, la acest hotel, Mioara Roman are parte de îngrijiri medicale și supraveghere permanentă. De asemenea, Oana Roman a precizat că este în renovări acolo, iar zgomotul și agitația de acolo nu-i făceau prea bine mamei sale, iar din acest motiv a căutat un loc prielnic pentru aceasta.

Totodată, fiica lui Petre Roman a mărturisit că Mioara Roman are în continuare nevoie de îngrijiri medicale, mai ales că are momente în care îi scade tensiunea foarte mult. Cu toate astea, lucrurile nu vor rămâne așa, iar după ce va termina cu renovarea casei o va lua pe mama sa să locuiască alături de ea, soțul și fiica ei.

 

”Deocamdată, nici n-am găsit persoana potrivită, spațiu avem, dar cu noul tratament pe care îl are, eu trebuie să fiu sigură că ea este 100% OK. Are zile, de exemplu, în care a făcut o cădere de tensiune, eu dacă eram cu ea acasă, ce făceam? Mai ales cu situația asta”, a povestit Oana Roman la Xtra Night Show.

 

Citește și: Oana Roman a ajuns la spital pentru un control. La ce i-au zis medicii să renunțe



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel