Oana Roman a ajuns la spital pentru un control. La ce i-au zis medicii să renunțe

Data publicării:
Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman a ajuns la spital pentru a face un control de rutină. Medicii i-au interzis vedetei să facă un anumit lucru.

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta le-a mărturisit fanilor că a mers la un medic penumolog, asta după ce în trecut a avut câteva probleme de sănătate.

După câteva investigații, Oana Roman le-a povestit fanilor că nu are probleme de sănătate grave, însă medicii i-au recomandat să se lase de fumat, astfel lucrurile se vor complica. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că are o tuse tabacică cronică, iar fumatul nu face decât să îi agraveze starea de sănătate.

”Am fost la doctor. Nu sunt probleme mari, dar...trebuie să mă las de fumat pentru că am o tuse tabacică cronică”, le-a spus Oana Roman fanilor pe rețelele de socializare.

 

Oana Roman, atac de panică

 

Oana Roman trece printr-o perioadă mai grea și sănătatea ei este vizibil afectată. Chiar dacă nu se mai luptase de ani de zile cu atacurile de panică, iată cu stresul și grija pe care este nevoită să le-o poarte tuturor din familie, au pus-o la pământ pe vedetă.  Aceasta a trăit un incident neplăcut chiar în timp ce era în drum spre coafor. Vedeta a suferit un atac de panică, așa că și-a anulat toate planurile și a mers direct acasă.  Oana Roman le-a povestit fanilor de pe Instagram ce a pățit și care mai este starea ei de sănătate. 


„N-am mai ajuns la coafor. Am făcut un atac de panică pe drum, așa cum n-am mai făcut de ani de zile. Oboseală, gânduri, stres, multe proiecte. Casă, copil, Marius, mama. De toți am grijă, pentru că ei sunt prioritari. Doar că uit să am grijă de mine! Sau nu am grijă de mine destul. Și nici nu aștept să aibă alții grija mea”, a scris Oana Roman.


Oana Roman a mers în luna august pentru a-și face un set de analize. Vedeta spunea încă de atunci că nu se simte deloc bine. 


”Recunosc că de câteva zile nu prea mă simt în apele mele, probabil și oboseala de la toată munca pe care o depunem în curte pentru că muncim singuri, dar chiar și Anda îmi zicea că ce e cu tine că parcă n-ai vlagă, n-ai chef. M-am hotărât să mă duc să-mi fac niște analize pentru că nu mi-am făcut de 8-9 luni, mâine dimineață mă duc la spital, să-mi fac un set de analize, să-mi ia sânge că mi-e să n-am iar probleme”, a spus vedeta în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel