Motivul pentru care nunta Ancăi Dumitra era pe cale să se anuleze: „Abia pe 16 decembrie am aflat dacă se va întâmpla sau nu”

Data publicării:
Anca Dumitra, captură video Youtube
Descriere foto: Anca Dumitra, captură video Youtube

Anca Dumitra a oferit câteva informații inedite despre soțul ei austriac. 

Anca Dumitra este în culmea fericirii. Îndrăgita „Geanina” din Las Fierbinți s-a căsătorit cu partenerul visurilor sale pe 17 decembrie, într-un cadru extrem de restrâns, unde au luat parte doar persoanele cele mai apropiate ale cuplului. Deși din punct de vedere profesional are o viață extrem de expusă, în ceea ce privește viața personală, Anca Dumitra a fost mereu mai rezervată. Invitată în cadrul emisiunii realizată de Cătălin Măruță, actrița a oferit primele informații cu privire la cel mai fericit eveniment din viața ei, dezvăluind și problemele care au avut loc în acea perioadă, care erau să le umbrească fericirea. 

„A fost cu peripeții (n.r nunta). Abia pe data de 16 decembrie am aflat dacă se va întâmpla sau nu. Când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă sunt anumite acte care trebuie să fie puse la punct foarte bine. El este austriac. Cu fiecare zi care mai trecea, mai trebuia un act, dar până la urmă a fost bine. Nu o să uităm perioada aia, cu toate acele hopuri. În momentul în care depui actele, trebuie să fiți amândoi, el fix în zilele alea trebuie să plece și tot așa. Am zis că până la urmă ce o fi o fi. A fost foarte frumos, a fost o zi cu soare. 

A fost foarte restrâns, doar familia mea, a lui și câțiva prieteni. El vorbește română. Cumnata mea vorbește engleză și le traduce părinților lui în austriacă.”, a declarat Anca Dumitra, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Te paote interesa și: Anca Dumitra, drama care i-a umbrit fericirea. Nu și-a mai văzut frații de ani de zile. Poemul dedicat celor plecați în străinătate: De ce eu, o mamă bună, Simt că inima-mi sfărâmă?

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Chiar dacă nu a fost dragoste de la prima vedere, Anca Dumitra mărturisește faptul că la cea de-a doua întâlnire cei doi știau deja ce vor unul de la celălalt.

„Ne-am întâlnit în România, în Sectorul 1 și noi am vrut să ne căsătorim în Sectorul 3 și acolo au fost niște dificultăți. Ne-am întâlnit în oraș, nu este nimic special. S-a produs atât de bine întâlnirea, încât am rămas împreună. De la a doua, a treia întâlnire am cam știut cam ce ne dorim. Eu sunt destul de reticentă, dar după imediat mă dau pe brazdă. A fost foarte natural, s-a întâmplat foarte firesc. Este foarte deștept, e un bărbat pe care-l admir. Este și amuzant, dar cred că eu sunt mai amuzantă. Este foarte ordonat și gospodar. Nu este gelos, eu sunt mai geloasă.”, a mai spus actrița.

Citește și: Ce sacrificii ar putea face Anca Dumitra pentru un rol: „Mi-ar fi foarte ușor”. Actrița a recunoscut

Cu ce se ocupă soțul actriței

Anca Dumitra a mai dezvăluit și câteva detalii din cadrul cununiei civile, dar, în final, a dezvăluit și care este domeniul de activitate pe care soțul ei îl urmează.

„A fost frumos când tata a ținut un discurs extrem de emoționant, a citit frumos, mi-au dat lacrimile de la început. Ei nu au înțeles, dar toți am început să plângem. Uneori nu este necesar să te înțelegi verbal, emoția trece dincolo. 

Eu le-am ascuns părinților mei că are motor. Important este să fim fericiți acum. El are cartea de muncă în România, nu este actor, domeniul de activitate este agricultura.”, a mai dezvăluit Anca Dumitra. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel