Motivul pentru care nu trebuie să dai niciodată banii din mână-n mână. Pericolul la care te expui. Nicoleta Ghiriș: „Atenție”

Data publicării:
Nicoleta Ghiriș/ captură video Youtube, Octavia Geamanu
Descriere foto: Nicoleta Ghiriș/ captură video Youtube, Octavia Geamanu

Nicoleta Ghiriș a vorbit despre puterea pe care banii o pot avea în viața noastră.

Când vine vorba de bani, există extrem de multe lucruri pe care trebuie să le știi, pentru a te putea bucura de prosperitate, dar și de o energie pozitivă în viața ta. Astfel, e necesar să acorzi o atenție sporită inclusiv modului în care oferi aceste bancnote altor persoane, spune astrologul Nicoleta Ghiriș, care dezvăluie ce se întâmplă în momentul în care dai din mână bani cuiva și căror pericole te expui.

Energia banilor merge, însă, și mai departe de atât, continuă specialista, care dezvăluie faptul că ei pot fi chiar „salvarea” ta, în momentul unui accident sau impact rutier. Atenție, însă, trebuie să-i porți la tine, nu este suficient să îi ții în mașină. 

„Nu dați bani din mână în mână, dacă puteți. Lăsați-i jos, undeva. Ți-am dat banii ăștia, dar nu ți-i dau în mâna ta. Pentru că așa începem să atragem și din partea cealaltă și bune, și rele, atenție. Deci energia banului, știi că se spune că banul este ochiul...

Dar banii ne și salvează, că uite eu, specific, când văd pericol de accident într-o hartă, pentru că se vede la un moment dat, să zicem în tranzite, vezi pericol de accident, eu le spun oamenilor să se împrumute sau să împrumute bani sau să aibă bani asupra lor fizic, pentru că energia aceasta a banilor, ce crezi? Chiar ne ajută să nu facem accident. Nu în mașină, asupra ta, în buzunar.”, a declarat astrologul Nicoleta Ghiriș, în cadrul podcastului realizat de Octavia Geamănu.

Citește și: Persoanele care au noroc la bani în 2024, în funcție de data nașterii. Gemenele Timofteau: „Au un potențial extraordinar de mare”

Numărul 8 se bucură de vibrația banilor

Când vine vorba de „norocoșii” care au la propriu lipici la bani, este vorba de persoanele cu numărul de destin 8, dezvăluie Nicoleta Ghiriș. Însă, pentru a se putea bucura de aceste avantaje, trebuie să împartă neapărat ceea ce primesc și să-i ajute pe cei aflați la greu.

„Numărul 8 vine cu vibrația banilor. El caută bani, are nevoie de bani, să ceară, să obțină, totul e în jurul banilor pentru el. Trebuie să înțeleagă că îi sunt dați bani în viața asta ca să facă bine celorlalți. 10% trebuie clar dați de către cei care au vibrația 8 celorlalți. Nu trebuie să-ți ajuți familia, ci pe alții. Mare grijă ce faceți cu banii, pentru că există această vibrație.”, a continuat aceasta. 

VEZI și: Adriana Armanu, numerele care atrag banii și prosperitatea: „Oamenii aceștia nu au voie să stea la același loc de muncă, pe același salariu ani de zile”

Cum atragi abundența în viața ta

Lidia Fecioru ne dezvăluia în exclusivitate care este secretul abundenței financiare și cum te poți bucura de o viață cât mai prosperă. Totul stă la nivelul mentalității noastre, ne dezvăluia aceasta

„Totul este la nivelul gândirii noastre. Dacă unui om începe să-i fie frică de sărăcie, ăla va sărăci cu siguranță și îți spun de ce. Are bani și îi blochează, spune că îi e frică de sărăcie și nu vor circula banii, îi ține acolo, aia înseamnă blocare energiei. De aia se spune că trebuie să-i iei, să-i dai, să circule, ca energia să fe prosperă. Să te bucuri când îi dai, când îi iei, asta aduce prosperitate.”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola.

Emisiunea completă cu Lidia Fecioru:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel