”Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi! Mara Bănică, momente de coșmar. Cum a ajuns vedeta să-și pună implant mamar

Data publicării:
Sursa foto: Mara Bănică, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mara Bănică, instagram

Mara Bănică a ajuns din nou pe masa de operație. Vedeta și-a făcut a patra operație la sâni. 

Mara Bănică a fost invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre a patra intervenție chirurgicală la sâni pe care a făcut-o pe 9 ianuarie, din cauza unor complicații. 

Mara Bănică și-a făcut a patra operație la sâni

Vedeta a ținut să le dea și un sfat fetelor care vor să își pună silicoane. Mai exact, Mara Bănică a recunoscut că și-a pus silicoane mult prea mari, care i-au adus foarte multe probleme de sănătate. 

„Am făcut o mare prostie acum niște ani. Vreau să le sfătuiesc pe fete să nu își mai pună așa ceva, că e foarte rău. Ultimul implant a fost în 2018 și erau atât de mari și atât de grele, încât nu mai puteam de spate. Aveam niște dureri de cervicală, de lombară, m-am dus pe la toți doctorii. Până la urmă am descoperit, medical vorbind, că era vorba despre această greutate”, a dezvăluit Mara Bănică, conform protv.ro.

Cum a ajuns Mara Bănică să facă primul implant mamar

Mara Bănică a mărturisit că a avut un accident de mașină grav, în urma căruia a rămas cu sechele. 

„Am avut un accident de mașină destul de grav, care s-a soldat, printre altele, cu ruperea coastelor pe partea stângă. Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi! Asta în 2003. Fusesem la războiul din Irak și primisem cadou de la postul la care lucram atunci o mașină. Cert e că am apucat să merg cu ea cam o lună și m-am înfipt cu ea într-un stâlp, din cauza unei gropi din orașul ăsta minunat numit București.

De aceea mi-am făcut prima intervenție, pentru că, având totul rupt pe partea stângă, mușchiul meu s-a rupt și el și era ceva absolut inestetic. Prima dată mi-am făcut în 2017 și după am tot revenit”, a mai spus vedeta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Mara Bănică: ”Este o operație grea, care presupune ridicarea sânilor”.

„Era ceva… inestetic e puțin spus. Sânul meu stâng era jos de tot, cel drept era normal și de aceea am făcut prima intervenție. În 2017 am făcut și după aceea am tot revenit, că am avut prima naștere, că s-au deteriorat, a doua oară i-am ridicat, nu am umblat la implant, apoi a treia oară i-am vrut mai mari. Asta e cea mai mare prostie. (…)

Da, faceți-vă, e un lucru extraordinar, dar să nu îi faceți mari. Pentru că în 4-5 ani o să fie repercusiuni asupra sănătății. (…) Eu o mastopexie am făcut acum, o ridicare a implantului mamar. (…) Este o operație grea, care presupune ridicarea sânilor”.

Mara Bănică a devenit mămică pentru a doua oară

Mara Bănică este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru a doua oară. Pe mezina familiei o cheamă Donca Maria.  Numele ales de vedetă nu este unul la întâmplare. Mara Bănică a ales ca fiica ei să se numească ca  regretata soră a lui Serghei Mizil, care s-a stins din viață în octombrie 2021, în urma unor probleme de sănătate.

Citește și: Elena Merișoreanu, noi detalii despre starea sa de sănătate, la trei săptămâni de la operația la genunchi: ”Medicul mi-a pus proteză. Nu mai puteam să mai stau în picioare...”

Ce pensie are Monica Tatoiu. Mulți pensionari doar îndrăznesc să viseze la această sumă: „Mi-am plătit mereu taxele și impozitele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel