Motivul pentru care Flick a ieșit din lumina reflectoarelor. Denisa Filcea: „Au dus-o în zona că e vina mea”. Prietenii s-au simțit abandonați de fostul om de radio

Data publicării:

Denisa Filcea vorbește despre motivele pentru care Flick a dispărut din lumina reflectoarelor. 

Flick era mereu în lumina reflectoarelor, înainte de a-și găsi fericirea alături de soția sa, Denisa. Acesta ieșea deseori împreună în oraș cu prietenii săi celebri și nu rata nicio întâlnire mondenă. Lucrurile s-au schimbat însă radical de când fostul om de radio a decis să-și întemeieze o familie, moment în care mai mulți prieteni l-au acuzat pe el, la vremea aceea, de faptul că i-au „abandonat”. Soția lui face acum lumină în cazul acestor zvonuri și spune care este, de fapt, adevărul. 

„Ar trebui să îl întrebi pe el sau pe Speak, dacă el a declarat asta. Cred că el poate să spună de ce fratele lui Flick nu mai e prezent în viața lui. Dar e foarte ușor să arunci niște lucruri așa și să lași oamenii să interpreteze ce vor ei. Sau mai mult, să o duci în zona, că au dus-o în zona că e vina mea. Că de când am apărut eu, că eu, că nu știu ce. Nu s-a întâmplat, și asta îți spun că știu, nu s-a întâmplat niciodată ca vreunul dintre prietenii lui Sebastian, inclusiv Speak, să-l sune și Flick să nu răspundă.”, a declarat Denisa Filcea, potrivit cancan.

Te-ar putea interesa și: Denisa Filcea se revoltă, după zborul cu avionul:„ Ceva absolut oribil”. Ce experiență neplăcută a întâmpinat vedeta

„Nu stă nimeni să se roage de cineva să fie prieteni”

Mai mult, Denisa spune că, din contră, prietenii nu l-au mai sunat deloc pe Flick, de când și-a întemeiat o familie, iar acesta a fost cel care și-a contactat foștii amici care nu au mai răspuns la telefon. 

„Nu s-a întâmplat să-l cheme undeva și Flick să spună nu. Asta e o chestie care poate fi demonstrată, dar nu cred că e cazul. Din contră, dacă bine îmi amintesc, dar din nou, nu vreau să intru foarte mult în detalii, că nu e vorba despre relația mea de prietenie, ultimele încercări de ieșit sau interacționat au venit din partea soțului meu, care dacă nu a primit răspuns la asta, cât să insiști? Nu stă nimeni să se roage de cineva să fie prieteni. Dar e o chestie așa, da, am văzut și eu «mi-e dor de…», păi dacă mi-e dor, de ce nu sun? Dacă ar fi fost cazul de sunat și nu răspuns sau refuzat, aș înțelege aceste declarații.”, a continuat Denisa. 

VEZI și: Marian Godină dă de pământ cu Flick și soția sa, după scandalul cu fotografa ucraineană: „Vedete cu figuri pe mațul gol”

 

Vedeta îi acuză pe așa-zișii prieteni

Chiar și în cazul în care Flick nu ar mai fi luat legătura cu prietenii săi, Denisa consideră că respectivii ar fi trebuit să-l sune și să vorbească cu el, nu să împrăștie fel de fel de declarații în mediul public. 

„Dar dacă nu este cazul, de ce? Au fost câteva lucruri aruncate la care nu s-a primit niciun răspuns, pentru că eu nu m-am căsătorit pentru a deveni cunoscută. Și, atunci dacă nu a fost răspuns sau nu au fost lămurite lucrurile, au văzut că e loc și «dă-i!». De ce nu mai e? Sună-l! Tu, când ți-e dor de cineva, ce faci? Zici pe la televizor că ți-e dor sau suni? Scrii un mesaj, dar astea sunt așa, nu mai avem 10 ani. Avem anumite vârste și statuturi pe care trebuie să ni le asumăm și acționăm în consecință.”, a conchis ea. 

Citește și: Cum se descurcă Denisa Filcea în rolul de mamă: „Nici nu mă gândesc la oboseală”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel