Denisa Filcea se revoltă, după zborul cu avionul:„ Ceva absolut oribil”. Ce experiență neplăcută a întâmpinat vedeta

Data publicării:
Sursa foto: Denisa Filcea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Denisa Filcea, Instagram

Denisa Filcea și Flick au avut parte de o experiență neplăcută, pe drumul spre Franța.

Denisa Filcea a plecat într-o vacanță de vis cu familia sa, la Paris. Chiar dacă, odată ajunși la destinație, totul a fost ca desprins dintr-o poveste, drumul nu a fost deloc pe placul celor doi îndrăgostiți. Denisa Filcea a fost cea care s-a hotărât să povestească întreaga experiență trăită, pentru a le da o lecție celor care conduc compania.  Se pare astfel că cei doi au ales să zboare cu o companie aeriană care nu le-a asigurat niciun fel de condiție firească, pe timpul celor trei ore de zbor. Flick și soția sa nu doar că nu avut parte de apă la discreție, dar, de asemenea, de niciun pic de mâncare.

„Tocmai am ajuns la hotel, a fost un zbor oribil, mi s-a făcut rău, pentru că cei de la companie consideră că este perfect ok ca timp de 3 ore să nu primim absolut nimic de mâncare. Am primit un pahar cu apă și, mă rog, oricum comportamentul lor vizează ridicolul. Era o doamnă care avea un flacon de 2 litri în mână și în cealaltă mână pahare și întreba ca la piață dacă vrea cineva apă. Ceva absolut oribil. Sincer, dacă nu suntem capabili să facem un lucru, de ce nu lăsăm pe alții? Totuși transportați oameni, mi se pare un comportament inuman.  Și ce e mai penibil este că zboară și străini și e penibil că ei au ca scuză pentru faptul că nu-ți dau măcar o alună, pandemia. Și culmea, înainte de pandemie îți dădeau o apă la 0,5 și acum îți dau un pahar”, a declarat soția lui Flick, potrivit wowbiz.

Cum se descurcă Denisa Filcea în rolul de mamă: „Nici nu mă gândesc la oboseală”

„Nu știu de ce trebuie să ne facem de râs mereu”

Mai mult, Denisa spune că zborul a plecat și cu o întârziere destul de mare, motivul nefiind deloc întemeiat. În acest context, aceasta este supărată din cauza faptului că țara noastră se face de râs la orice pas. 

„Ideea e că pe lângă zborul de aproximativ 3 ore, am plecat cu întârziere de 30-30 de minute și am mai stat vreo 20, pentru că nu i-au lăsat să deschidă ușile, adică nu știu de ce trebuie să ne facem de râs mereu și peste tot cu serviciile. Fac această postare și dau și tag, pentru că așa ne-a spus în avion, când ne-am dat jos. Din punctul meu de vedere, ar trebui să fie ilegal să faci așa ceva”, a mai adăugat ea.

Marian Godină dă de pământ cu Flick și soția sa, după scandalul cu fotografa ucraineană: „Vedete cu figuri pe mațul gol”

Flick și Denisa au fost implicați într-un scandal, după botez

Cei doi îndrăgostiți și-au botezat de curând fetița, pe Eva Maria. Chiar dacă trebuia să fie un eveniment extrem de fericit pentru proaspeții părinți, o întâmplare mai nefericită le-a umbrit acestora ziua cea mare. Concret, fotograful care a fost invitat să-i facă poze micuței declara atunci că cei doi nu au vrut să îi dea banii cuveniți, în urma serviciilor prestate și, din acest motiv, nu a fost de acord să le trimită acestora nicio fotografie. În apărarea ei, Denisa Filcea le-a oferit tuturor partea ei de adevăr.

”Am fost foarte supărată, am început să plâng când am realizat că Eva nu are poze din ziua botezului și mă simțeam foarte vinovată din cauza asta.

M-a afectat foarte tare, am rezolvat situația, am făcut a doua zi poze cu Eva. În seara respectivă eu i-am trimis ei (n.r. fotograful de la botez) mesaje. Nu a postat mesajele respective, în care eu i-am spus foarte frumos, chiar plângând. Uite, mă deranjează că nu ai mai stat să ne faci poze, fetița mea nu are poze de la botez. Nu înțeleg de ce îmi ceri bani în plus, te rog frumos trimite-mi fotografiile pe care le ai. Ți-am plătit cât tu ai cerut. Lucrurile s-au întâmplat exact așa cum ți-am spus inițial că se vor întâmpla.

După acele mesaje pe care i le-am trimis, ea a spus că se va gândi. Am lăsat-o o săptămână. Am revenit la ea și i-am spus: Te rog frumos să îmi trimiți fotografiile. Ea a avut aceeași atitudine scrupuloasă pe care a avut-o și în ziua botezului, după care mi-a cerut diferența de bani.

I-am cerut factură, a refuzat să îmi dea factură. A spus că nu trebuie să îmi dea factură pentru că nu am semnat un contract. Sunt mesaje în care am plâns în fața ei, m-am umilit în fața ei să îmi dea pozele pentru care am plătit. Sunt mesaje vocale în care m-am umilit să îmi dea ce consideră ea că merit de acei 150 de euro pentru care plătisem.

Citește AICI continuarea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel