Motivul pentru care Daniel Pavel s-a despărțit de iubita sa chiar înainte de nuntă: „O lecție din care te ridici mult mai puternic”

Daniel Pavel și iubita sa s-au despărțit la doar câteva zile după ce prezentatorul Survivor îi oferise inelul.

Anul trecut, Daniel Pavel trăia o mare decepție. La doar câteva zile după ce și-a cerut în căsătorie iubita, pentru a doua oară. chiar la întoarcerea din Republica Dominicană, relația lor a luat sfârșit.  Prezentatorul TV i-a oferit iubitei sale inelul după filmările Survivor, după o lungă perioadă în care cei doi nu s-au văzut.

 

După o relație de șapte ani, Daniel Pavel a primit vestea despărțirii ca un glonț. Simțeau amândoi că nu mai este la fel ca la început, dar au încercat să se regăsească și să regleze lucrurile. Din păcate, nimic nu a mai fost posibil. 

 

După această suferință, prezentatorul TV începuse să creadă că nu le poți avea pe toate și că succesul din carieră poate diminua fericirea din viața personală. Acum, el spune că e convins că poți avea armonie în toate aspectele vieții. 

„Fizica cuantică ne învață multe lucruri chiar și în sfera relațiilor interumane și am ajuns să cred că le poți avea pe amândouă, și o carieră împlinită, și o viață intimă, romantică, deplină. Realmente, schimbarea înseamnă esența umanului și adaptarea la nou este un criteriu esențial al supraviețuirii”, a declarat Daniel Pavel pentru VIVA. 

 

Mai mult, prezentatorul Survivor spune că cererea în căsătorie avusese loc, de fapt, cu un an înainte de acest episod, însă a vrut să întărească relația lor cu un al doilea inel. De asemenea, acesta afirmă că decizia de a-i oferi al doilea inel fostei sale iubite a venit în contextul în care nu o văzuse de mult timp și că dorul de casă își spusese cuvîntul, făcându-l să ia o decizie greșită. 

„Trebuie să reiau precizarea legată de faptul că, inițial, inelul fusese oferit și acceptat de iubita mea de atunci, de ziua ei, cu un an și jumătate înainte de vara trecută. După „Survivor, în emoția revederii, reală și autentică, un nou inel a fost doar o chestiune de formă, și nu de fond. Un context pe care amândoi l-am crezut posibil. Regăsirea însă nu s-a mai produs, iar timpul nu a mai avut răbdare cu noi, cum spunea Preda în „Moromeții. Orele s-au transformat în zile, iar zilele în săptămâni, pentru fiecare dintre noi, în urma alegerii făcute de ea. Suferință a fost, însă ce a mai fost și este încă este convingerea mea că tot ceea ce simțim, dacă suntem sinceri cu noi înșine, trebuie să stea sub semnul dreptului divin la iubire și la o viață bine trăită, în acord cu menirea noastră pe acest Pământ. Sunt convins că mulți dintre cei care ne citesc acum înțeleg foarte bine ce spun și că ce pare cumplit de suportat la un moment dat este, de fapt, o lecție din care te ridici mult mai puternic. Am trăit cu fosta parteneră atât de mult și de multe, intens, un întreg univers propriu de cuplu. Dar toate au devenit trecut, însoțite de uitarea vindecătoare aferentă.”, a mai spus prezentatorul TV pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 16 ian 2022, 09:23 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience