Motivul pentru care Daniel Buzdugan își ia o lună și jumătate concediu, în fiecare an: „Păi, ce am făcut eu anii ăștia? Mi-am bătut joc de viața mea?”

Data publicării:

Daniel Buzdugan refuză orice contract pe perioada verii și se dedică total familiei sale, timp de o lună și jumătate. 

Daniel Buzdugan face tot posibilul să fie alături de familia sa, pentru a putea petrece timp de calitate. O lună și jumătate, în fiecare an, omul de radio lasă orice contract și e dedică familiei sale.

Concediu de o lună și jumătate

Într-un interviu pentru Ciao, Daniel Buzdugan a dezvăluit că pentru el, timpul petrecut cu familia, este sfânt. Ca tată, acesta vrea să fie aproape de copii săi și, totodată, consideră timpul petrecut în natură o adevărată terapie. Omul de radio și frumoasa lui soție, Monica, au împreună o fată și un băiat, pe nume Maria și Luca.


„Eu, vara, o lună jumătate opresc tot. Deși am invitații să prezint tot felul de evenimente, nunți, festivaluri, team building-uri, renunț la tot și mă dedic naturii, familiei și mării, pentru că marea, pentru mine, vara, e o terapie”, a declarat Daniel Buzdugan pentru Ciao. 

 

Daniel Buzdugan: ”Așa ceva nu se mai întoarce, faptul că îți petreci o vară cu familia”

 

Familist convins, acesta nu vrea să piardă momentele speciale din viața copiilor săi. 


„Îți dai seama că… știi cum… anii trec, te gândești la viitor și spui “băi, din sacul ăla de ani au mai rămas puțin și dacă nu fac așa un sacrificiu, sacrificiu în ghilimele, că ceea ce câștigi într-o lună jumătate nu poate fi cumpărat cu toți banii din lume”. Așa ceva nu se mai întoarce, faptul că îți petreci o vară cu familia. Copiii cresc, la un moment dat, o să zică, “nu mai venim cu voi în vacanță”. Și atunci o să spui, 0, a mai spus acesta pentru sursa citată.


Cum își educă Daniel Buzdugan copiii: Sunt părinți pe care eu îi numesc elicopter

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daniel Buzdugan (@danielbuzdugan)

 

„De asta cred că postul ne ajută să ne înfrânăm, să scăpăm de încăpățânare, pentru că, de foarte multe ori, vezi părinți care spun: „Păi ce să fac? Copilul e încăpățânat. Păi de aia e încăpățânat, că tu nu l-ai educat, nu l-ai pus să postească, nu l-ai pus să facă curat în perioada postului, nu l-ai pus să trudească alături de tine. Sunt părinți pe care eu îi numesc elicopter. O educație de tip elicopter, și anume copilul e în centru și părintele e ca un elicopter în jurul copilului, adică strânge jucăriile, îi face de mâncare, îi spală, îi calcă și tot așa.

Atunci când copilul primește toate pe tavă, normal că este mofturos și anxios, și depresiv, și frustrat, dar în momentul în care tu îl pui pe copil să facă mișcare, să facă lucruri fizice, să muncească, să care ceva, să te ajute la cumpărături, în momentul în care el pune corpul la treabă, atunci scapă de toate lucrurile astea. Când are timp, nu-i pleacă gândurile pe coclauri și e nefericit, neîmplinit și nebăgat înseamă”, a declarat Daniel Buzdugan pentru Viva. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel