Motivul pentru care Cătălina Grama a avut cinci rochii de mireasă la nuntă: „A fost bestial, a fost ca într-un film”

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălina Grama - Jojo și Paul Ipate și-au spus Da, după 10 ani de relație. Cei doi și-au întemeiat o familie cu ani în urmă, când au devenit părinți, însă abia acum au decis să-și oficializeze relația. 

Cătălina Grama și Paul Ipate au făcut pasul cel mare, după 10 ani de relație. Cei doi au avut cununia civilă într-un cadru restrâns, iar nunta au petrecut-o în 2 țări. Au ales Italia ca prima destinație, unde spun că au avut parte de o ceremonie de basm. Mireasa a îmbrăcat în total cinci rochii, care mai de care mai spectaculoasă, însă nici ginerică nu s-a lăsat mai prejos. 


Invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, Cătălina Grama a povestit cum s-a simțit în ziua cea mre , dar și care este motivul pentru care a decis să îmbrace un număr impresionant de rochii. 


"Am trecut în al zecelea an de când suntem împreună! Ideea ne-a venit demult, dar ne-am gândit să ne căsătorim pe la 60-70 de ani. Apoi am fost în Italia, ne-am îndrăgostit de locuri. (...) Toate rochiile sunt frumoase, prietena mea Cristina le-a creat pentru mine și am fost alături de Eli Adam, stilista mea, la showroom, să le alegem. Inițial am zis trei rochii, apoi când am stabilit să facem și cununia religioasă am zis cinci(...) Ne-a cununat primărița din Martina Franca și ne-a cununat în italiană(...) Se poate, e mai complicat. Îți trebuie un act mai complicat, trebuie luat de la Consulatul României din Italia. A fost bestial, a fost ca într-un film. Mamele plângeau, nu înțelegeau nimic. Eu înțeleg italiană, minimalist. A fost ceva feeric.(...) Am avut și un traducător. Poți să te căsătorești în străinătate, poți după legea românească sau italiană la ei. Noi am ales românească. (...) Evenimentele au fost foarte frumoase și foarte romantice. (...) El a avut două costume de ginere. (...) Să vezi ce album o să am!", a declarat Jojo în emisiunea de la PRO TV. 

 

 

Petrecere cu prietenii în pădure

„Când nunta ta iese mai frumos decât ți-ai imaginat pentru că toți prietenii tăi de o viață o fac să devină realitate

Ne-am dorit o petrecere simplă, în pădure, alături de familia și prietenii noștri de o viață. Mi-am dorit să facem nuntă la Ceahlău, însă era dificil să îi aducem pe toți la 7 ore de București. Așa că am ales un hambar în pădure lângă oraș care să îmi amintească de copilăria mea.
Toți prietenii noștri de mai jos au pus mult suflet pentru că visul nostru de vara să se întâmple. Fiecare detaliu și surpriză pe care ne-au făcut-o ne-au depășit așteptările. Va mulțumim și va iubim că ați făcut parte din povestea noastră! Amintirile noastre există mai ales datorită vouă! @paulipate și eu am fost extrem de emoționați și ne-am simțit iubiți și răsfățați în fiecare secundă. Rămâneți în sufletele noastre pentru totdeauna!”, a scris vedeta pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CATALINA GRAMA IPATE (@catalinagramajojo)

 

 

Motivul pentru care au făcut acest pas abia acum

 

„Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte. Dacă ești căsătorit cu sufletul, relația va funcționa și cu, și fără acte.

Sunt oameni care nu cred în acte și fug de ele, și sunt oameni care fug după ele. Eu sunt cumva la mijloc, nu cred nici într-o variantă, nici în alta. Consider că cel mai important este ce ți se potrivește și că, de fapt, cea mai importantă este conexiunea sufletelor.”, a explicat Jojo în trecut pentru viva.

 

 

Se acceptă așa cum sunt și nu încearcă să se schimbe reciproc

„Ca în orice cuplu care funcționează, trebuie să fii obișnuit și cu defectele celui de lângă tine, să-l apreciezi cu tot ce este. Dar există defecte și defecte. Cu unele ne putem obișnui și putem trăi, iar cu unele nu putem trăi. Aici trebuie să facem diferența și să ne dăm seama lângă ce persoană ne dorim să rămânem și dacă putem trăi pe termen lung lângă o persoană cu acea serie de defecte mai mici sau mai mari. Noi suntem OK cu defectele noastre, avem și simțul umorului, și ne și amuzăm să le scoatem în evidență, și facem și autoironie pe tema asta.”, a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel