Motivul pentru care Carmen Tănase nu mai gătește: „De vreun an de zile”. Mănâncă doar la restaurante

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Tănase, captură YouTube/ Galben
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Tănase, captură YouTube/ Galben

Carmen Tănase a dezvăluit cum își va petrece anul acesta sărbătorile, dar și motivul pentru care nu a mai intrat în bucătărie de peste un an.

Carmen Tănase este, în continuare, una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute actrițe de la noi din țară. La vârsta de 62 de ani, aceasta se poate mândri cu extrem de multe roluri remarcabile, care au consacrat-o, dar și cu un public fidel, care o urmărește cu același drag ca și în prima zi de scenă. Tocmai din acest motiv, celebra artistă spune că-și găsește cu greu timp și pentru activitățile casnice, cum ar fi gătitul. Carmen Tănase spune că nu a mai intrat în bucătărie de aproximativ un an, iar singurele moduri prin care își procură hrana sunt restaurantele.

„Din comoditate și din lipsă de timp, mănânc mozzarella cu roșii. E mai simplu. De fel, sunt ciorbărească. Dacă mă așez la masă trebuie să am ciorbiță. Cea mai bună ciorbă pe care am mâncat-o este cea rădăuțeană, dar și supa de pui cu tăiței de casă.

Nu mai gătesc demult, nu am timp. De vreun an de zile nu am timp să gătesc, dar mănânc pe la restaurante”, a declarat actrița, pentru Impact.ro.

Citește și: Carmen Tănase, devastată după moartea soțului ei: „O perioadă grea din viața mea. A trebuit să vând casa, ne descurcam greu cu banii”

Cum își petrece Crăciunul

Cu toate acestea, de pe masa de Crăciun a actriței nu vor lipsi produsele tradiționale, care sunt pregătite de cele mai iscusite gospodine. Actrița spune că obișnuiește mereu să împodobească și bradul pe data de 24 decembrie, în Ajun, care uneori vine cu decorațiunile deja incluse, din lipsa de timp.

„În principiu, pe 24 decembrie se face brăduțul sau se aduce brăduțul gata făcut, din lipsă de timp și vom sta acasă. Eu stau la țară și acolo există produse tradiționale făcute de o familie, ca acasă, poate chiar mai bune și îți poți lua orice. Toate sunt făcute din gospodăria lor”, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate mai sus.

VEZI și: Cum se întelege Carmen Tănase cu mama ei: “Trebuie să am grijă de ea ca de un copil, pentru că face rele. Iarna trecută mi-a făcut pneumonie la 92 de ani”

Ce face de Revelion

Dacă de Revelion, toți oamenii de abia așteaptă să participe la petrecerea specifică nopții dintre ani, Carmen Tănase spune că și-ar dori să-și petreacă această zi acasă, unde să se odihnească. Cu toate acestea, la final de 2023, actrița se arată a fi extrem de recunoscătoare pentru proiectele pe care încă le are în desfășurare, întrucât pandemia i-a arătat ce înseamnă viața fără scenă, motiv pentru care actrița nu-și mai dorește să ajungă vreodată în acea situație. 

„Am spectacol pe 25 decembrie la Teatrul Național, am spectacole și deplasări până de Crăciun, mai avem filmări la Clanul. Am mai jucat de Crăciun. Eu am jucat pe vremuri la Iași, de Revelion, la Teatrul Național din Iași.

De Revelion 2024 voi petrece pe aici, prin zonă. Nu pot pleca nicăieri, aș prefera să fie o noapte obișnuită, să o dorm. Nu vreau neapărat pauză, mi-a ajuns de la treaba cu pandemia, chiar nu mai vreau pauze. Uneori sunt obosită, dar mulțumim lui Dumnezeu că este așa!', a încheiat ea.

VEZI și: Câți bani are Carmen Tănase pe cartea de muncă de la teatru: „Dacă nu joc nimic, eu tot salariul ăla îl iau” Actrița joacă și la un teatru privat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel