Motivul pentru care Britney Spears s-a despărțit de iubitul ei, Paul Soliz. Cum s-ar fi folosit acesta de artistă

Data publicării:
Britney Spears, foto Instagram
Descriere foto: Britney Spears, foto Instagram

Se spune că Britney Spears s-a despărțit de iubitul ei, Paul Soliz, acum trei săptămâni, de teama că acesta o folosea pentru faimă.

Potrivit unor surse citate de Daily Mail, cântăreața de 42 de ani „nu este afectată de despărțire” și a găsit alinare petrecând timp cu fratele ei mai mare, Bryan, de 47 de ani, care s-a mutat în conacul ei.

Britney, 42 de ani, a împărtășit și apoi a șters o postare pe Instagram duminică seara în care se declara „singură ca naiba”, în urma despărțirii de fostul ei iubit, care este și tată a nouă copii.

Un insider a declarat pentru TMZ: „Britney și Paul s-au despărțit acum trei săptămâni, iar relația lor s-a încheiat odată ce cântăreața și-a dat seama că fostul ei întreținător, devenit iubit, o folosea doar pentru stilul de viață luxos.”

Sursa a adăugat că decizia de a încheia relația cu Paul i-a aparținut lui Britney, după ce i-a văzut „adevărata față”, și cântăreața a făcut clară echipei sale de securitate că el nu mai este pe lista de acces a conacului ei de lux.

În urma despărțirii, Britney a petrecut timp cu fratele ei, Bryan.

Cei doi frați au făcut recent excursii la Las Vegas și Cabo, iar Bryan s-a mutat în casa lui Britney cam în aceeași perioadă în care ea și-a încheiat relația cu Paul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Insiderul a spus că Bryan nu s-a mutat din cauza despărțirii, ci pentru că locuia aproape și avea mai mult sens să fie sub același acoperiș, având în vedere că petreceau mult timp împreună.

MailOnline a contactat reprezentantul lui Britney pentru comentarii.

Insiderii susțin că un alt factor motivant în despărțirea lor a fost temerea lui Britney că relația ar putea pune în pericol relația ei cu propriii ei fii adolescenți, Sean Preston, 18 ani, și Jayden, 17 ani.

„A ales copiii și bunăstarea ei în detrimentul lui Paul”, a declarat o sursă pentru DailyMail.com. „Nu se înțelegeau și, de fapt, el nu o trata așa cum merita să fie tratată.

„El nu a fost decât un rebound și ea recunoaște acest lucru. Dar acum are din nou contact cu copiii ei și asta este cel mai important pentru ea.

„Asta a făcut-o să se simtă din nou completă și și-a dat seama că în absența lor căuta ceva sau pe cineva să umple golul, dar nimeni nu poate face asta.”

Sursa a continuat: „De asemenea, a văzut cum Paul era un tată iresponsabil și asta a fost un mare turnoff pentru ea. Dar, înainte de toate, știa că rămânând cu el ar fi dus-o doar pe un drum întunecat. Istoricul lui vorbește de la sine.”

Duminică seara, cântăreața premiată cu Grammy a împărtășit o fotografie de pe contul de Instagram The Random Vibez care spunea: „Atitudinea ei este sălbatică, dar inima ei este de aur.”

Ea a adăugat la fotografie: „Singură ca naiba!!! Nu voi mai fi cu niciun bărbat cât timp voi trăi!!!”

Mai târziu a șters declarația.

Paul a fost legat pentru prima dată de Britney ca om de serviciu și om de întreținere în personalul ei, dar se pare că a devenit iubitul ei în urma despărțirii de fostul ei soț, Sam Asghari. Cei doi au divorțat în mai.

La câteva ore după finalizarea divorțului, Paul a fost fotografiat alături de cântăreață când aceasta era flancată de paramedici în timp ce părăsea Chateau Marmont purtând doar o pătură și lenjerie de corp, ținând în brațe o pernă – ceea ce a stârnit inițial temeri pentru sănătatea ei mintală.

Dar acum se pare că l-a lăsat pe omul de întreținere în favoarea reconstrucției relației cu fiii ei, pe care îi împarte cu fostul ei soț, Kevin Federline, 46 de ani.

„Britney a vorbit și a lucrat la relația ei cu Sean Preston și Jayden de câteva luni acum”, a declarat un insider pentru DailyMail.com luna trecută.

„Băieții au atât de multă dragoste pentru mama lor, la fel cum ea are pentru ei. Lucrurile sunt pe deplin pe drumul cel bun și așteaptă cu nerăbdare viitorul împreună.”

Britney a confirmat că lucrurile sunt pe drumul cel bun pe Instagram când a împărtășit recent o fotografie a fratelui ei, Bryan.

„Arătând destul de elegant”, a scris ea alături de fotografie. „Le-am trimis-o copiilor mei și cred că au fost geloși pentru că au spus 'ăsta e un filtru... înu e real.'”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel