Motivul pentru care bonele lui Jennifer Lopez își dau demisia, după o săptămână de muncă

Data actualizării: | Data publicării:

S-a aflat care este motivul pentru care bonele angajate de Jennifer Lopez nu au rezistat mai mult de o săptămână, în casa artistei. 

Chiar dacă acum, cei doi copii ai lui Jennifer Lopez nu mai au bone, la un moment dat, se pare că celebra artistă s-a chinuit din greu să păstreze personalul care avea  grijă pe atunci de copiii ei.

Jennifer Lopez, care îi împarte pe gemenii Emme Maribel Muniz și Maximilian David Muniz, în vârstă de 14 ani, cu fostul ei soț, Marc Anthony, a avut cândva dificultăți în încercarea de a găsi o bonă potrivită care să aibă grijă de cei mici. 

Mai mult, cântăreața a vorbit recent și despre concepțiile greșite pe care le avea când vine vorba de maternitate, potrivit Yourtango.

"Nu îți poți imagina cum este să fii mamă până nu ești mamă. Obișnuiam să le dau sfaturi prietenilor mei care au copii tot timpul, iar ei se uitau la mine de parcă aș fi avut trei capete. Și apoi, când am dat și eu naștere a doi copii, mi-am cerut literalmente scuze tuturor prietenilor mei.", a spus Jennifer Lopez.

Programul încărcat al cântăreței  a fost principalul factor care a determinat-o să apeleze la ajutorul unei bone, însă asta nu a funcționat prea mult timp.

Jennifer Lopez, dietă strictă. Așa se menține artista în formă, la 53 de ani

 

Prima bonă lui Jennifer Lopez ar fi demisionat după doar o săptămână

Potrivit sursei citate, actrița a fost nevoită să se chinuie să găsească un înlocuitor, după ce bona ei a plecat la o săptămână după ce a fost angajată.

"Probabil că mai degrabă a fugit de la locul de muncă. În mod normal, oamenii care câștigă sume uriașe de bani și au o mulțime de obligații profesionale și sociale angajează o bonă pentru fiecare copil, în special pentru nou-născuți. Dar este ca și cum Jennifer se așteaptă ca o singură bonă nu numai să aibă grijă de ambii gemeni, ci să lucreze 16 ore pe zi, șapte zile pe săptămână!", a declarat o persoană din interiorul familiei sale.

Așadar, se pare că programul de lucru, care era unul non-stop, ar fi fost motivul care a stat la baza demisiei primei bone.

VEZI și: Adevăratul motiv pentru care Jennifer Lopez nu bea alcool: "Am avut grijă de mine, iar acum se vede"

 

A doua bonă a demisionat și ea

Cu toate acestea, se pare că cea de-a doua bonă angajată de Jennifer Lopez ar fi demisionat la fel de repede ca și prima.


"Au angajat o a doua dădacă, care a fost minunată cu gemenii, dar nu a putut suporta să lucreze atâtea ore fără o pauză. După ce acea bonă și-a dat demisia, cuplul a început să caute cu disperare bona cu numărul trei.", a continuat sursa.

Deși Jennifer Lopez nu a abordat niciodată în mod public vestea demisiei mai multor bone la câteva zile sau o săptămână, după ce au fost angajate, cântăreața a abordat subiectul conform căruia cariera sa de succes afectează viața copiilor ei.

În martie 2017, în timp ce se afla în emisiunea "The Real", aceasta a vorbit despre cum cei doi copii ai ei vor trebui uneori să ceară permisiunea de a se bucura de "mai mult timp de calitate" ca familie din cauza frecvenței cu care mama lor călătorește sau este ocupată cu munca.

"Fiul meu mi-a spus săptămâna aceasta: "Mamă, aș vrea să programez... un picnic cu tine săptămâna aceasta, pentru că știu că trebuie să muncești din greu", a dezvăluit artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel