Adevăratul motiv pentru care Jennifer Lopez nu bea alcool: "Am avut grijă de mine, iar acum se vede"

Data publicării:

Jennifer Lopez stă departe de alcool pentru a-și menține pielea tânără și sănătoasă: "Nu beau, nu fumez și nu consum cofeină".

A fi în industria de divertisment timp de peste trei decenii poate începe să își ia tributul, mai ales fizic, dar Jennifer Lopez pare să abordeze această problemă ca pe o provocare. Artista a fost mereu deschisă în legătură cu devotamentul ei față de sănătate și fitness de-a lungul carierei sale, iar dovezile stilului ei de viață riguros sunt afișate pe deplin în selfie-urile ei, care sfidează vârsta pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Am avut grijă de mine, iar acum se vede", a declarat Lopez pentru InStyle în 2020. Menținerea unei rutine de exerciții fizice ferme și consecvente este o componentă esențială a modului în care Lopez are grijă de ea însăși. Unul dintre antrenorii ei personali, Dodd Romero, a declarat pentru Oprah Daily în 2019 că "se antrenează timp de aproximativ o oră, de patru-cinci ori pe săptămână, concentrându-se de fiecare dată pe diferite părți ale corpului".

Lăsând la o parte antrenamentele grele, există anumite vicii pe care Lopez nu și le permite.


Jennifer Lopez pune preț pe îngrijirea pielii

 

Deși nu a renunțat complet la alcool, Jennifer Lopez a dezvăluit că încearcă să stea departe de băutură și de fumat pentru a-și menține pielea uimitoare. De asemenea, J.Lo nu consumă cafea. "Nu beau, nu fumez și nu consum cofeină", a declarat ea anterior pentru Us Weekly, potrivit Independent.ie. "Asta chiar îți distruge pielea pe măsură ce îmbătrânești". Pe lângă faptul că se restricționează de la potențiale substanțe dăunătoare și care creează dependență, Lopez se asigură că acordă prioritate unui somn adecvat. "Îmi place un somn bun de nouă sau zece ore, dar nu reușesc niciodată să fac asta", a spus ea. "Așa că șapte sau opt sunt obligatorii. Dacă nu le am, pur și simplu nu mă simt bine. Încep să mă simt nebună, devin emoțională și mă simt obosită tot timpul."


Pentru că a fost atât de vocală cu privire la ceea ce a funcționat pentru sănătatea ei, și lipsa ei, criticii au venit după ea în 2021, după ce a folosit o sticlă de tequila, ca recuzită într-un videoclip pentru cântecul ei "Cambia el Paso", potrivit  Mirror. 

Soțul ei, Ben Affleck, este renumit ca fiind acum abstinent, după ce a mers la dezintoxicare de mai multe ori în 2017 și 2018, potrivit Us Weekly. Când Affleck a declarat în 2021, în emisiunea "The Howard Stern Show", că a băut în timpul căsătoriei cu actrița Jennifer Garner pentru că se simțea "prins în capcană", Lopez i-a luat apărarea  pentru People: "Nu aș putea avea mai mult respect pentru Ben ca tată, co-părinte și persoană", a spus ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience