Motivul pentru care Bianca Brad a renunțat să mai folosească fond de ten și alte produse cosmetice: „Mă feresc. Nu mă dădeam nici cu ojă”

Data publicării:

Bianca Brad dezvăluie cum s-a schimbat viața ei după diagnosticul de cancer. Deși a învins boala, vedeta continuă să se ferească de anumite ingrediente din produsele cosmetice, după ce a învățat cât de nocive pot fi. 

Bianca Brad a fost diagnosticată cu cancer, în urmă cu 8 ani. A dus o lupta grea, în secret, și puțini au știut în ce bătălie o aruncase viața. 

Timp de 6 ani, Bianca Brad a fost absentă din viața publică. Fugea de interviuri, fugea de public, scuzându-se că lucrează la un proiect important. Proiectul important era chiar sănătatea ei. Vedeta a ținut secret diagnosticul de cancer. Nici mama ei nu știa prin ce trecea. După ce a învins cancerul, vedeta a ieșit în lume și și-a spus povestea. 

Mai mult, vedeta continuă să vorbească despre cum arată viața ei după lupta grea dusă cu această boală. Deși este o femeie cochetă, actrița a fost nevoită să renunțe să mai folosească mai multe produse cosmetice, din cauza ingredientelor pe care acestea le conțin.

VEZI ȘI: Bianca Brad a vrut să se sinucidă. Durerea care a împins-o spre disperare: „Mă mir că mai sunt pe aici”

 

„Eu nu folosesc în mod normal fond de ten, nu folosesc pudră, doar corector și puțin la ochi, dar nu umblu cu multe produse pe față. Îmi dau cu diverse creme pe care le verific, mă uit pe lista de ingrediente că să mă asigur că nu sunt toxice pentru că sunt multe care arată bine, dar când iei la puricat ingredientele nu prea mai sunt ok”, a mărturisit Bianca Brad, pentru ego.ro.

Vedeta nu a mai folosit nici ojă

„Sunt denumirile ciudate, dacă nu știi chimie într-adevăr este mai greu. Aș minți să spun că știu asta, recunosc că apelez la o aplicație. Când am timp și merg într-un magazin unde sunt produse cosmetice iau aplicația și încep să mă uit la ce produse aș avea nevoie și le verific. Îmi ia foarte mult timp să găsesc un produs sau două care să nu aibă ingrediente care nu sunt ok. Am fost și nevoită cumva din cauza diagnosticului pe care l-am avut ani de zile să mă feresc. Adică multă vreme nu am folosit decât ulei de cocos pe față și puțin rimel. Nu mă dădeam nici cu ojă. Adică am fost pe natural, naturist, cât se poate de mult', a mai dezvăluit ea pentru sursa citată.

 

Cum și-a descoperit boala


Invitată în emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV, Bianca Brad a povestit cum a descoperit că suferă de această boală. 

 

"Eu n-am fost la controalele anuale. Într-o noapte m-am trezit cu o durere cruntă în sân, îmi venea să bag mâna și să scot tot ce e acolo. Am căutat pe net, era miezul nopții și nu aveam cu ce să vorbesc.

Pe net scria că nu este dureros, că durerile apar în stadiul terminal. Nu înțelegeam de ce, sânul arăta bine. Aveam doar un semn pe care l-am remarcat mai târziu, o retracție. Am început să caut, am fost la o clinică și deja de la ecografie am văzut că ceva nu e bine. Mi-a zis să merg să fac mamografie. Când a văzut rezultatul mi-a zis că am o "problemuță", nu era chiar o problemuță, pentru că eram în stadiu 3", a dezvăluit Bianca Brad la Exclusiv Vip, de la Prima TV.

 

Mama ei nu a știut nimic

Mama vedetei a aflat abia de curând prin ce a trecut acesta. Bianca Brad a preferat să o menajeze pe cea care i-a dat viață, chiar dacă aceasta a avut unele premoniții. Fiul ei a fost cel care a aflat adevărul la un moment dat, asta pentru că urma să o vadă după operație și trebuia să fie pregătit pentru acele situații. 

„6 ani de zile nu am spus nimic pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, chiar înainte să vin aici, la acest eveniment! 6 ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură. De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat”, a mai povestit aceasta.

 

Premoniția mamei sale

"Eu nu i-am spus mamei, ea nu a știut pentru că am vrut să o protejez. Mamei i-am spus luni, înainte de eveniment. Aveam niște emoții. Băiatului i-am spus în primăvară, înainte de operație. Urma să mă vadă la pat, cu fire, am vrut să-l pregătesc. Pentru mama a fost mai bine, chiar mi-a zis că a fost mai bine că nu i-am zis.

Am intuit bine. Am vrut să o protejez, la fel și pe Luca. Dar pentru mine a fost extrem de greu, este extrem de greu să nu poți să vorbești, mai ales când ai momente grele și nu poți să vorbești. Mama are premoniții. M-a sunat într-o zi mi-a zis că a visat că aveam ceva mare și negru la sânul drept, exact așa cum aveam. Eu am încercat să nu-i dau nimic de înțeles, i-am zis că n-am nimic și am întrebat-o eu cum eram în vis. Mi-a zis că eu eram bine, luminoasă, îmbrăcată în alb, că i-am zis să stea liniștită că sunt bine. Luni, când i-am dat vestea eram îmbrăcată în alb, inconștient, practic visul mamei s-a împlinit.", a mai adăugat Bianca Brad, în cadrul aceleiași emisiuni.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel