Motivul pentru care Aurelian Temișan refuză litoralul românesc: „Publicul când te respectă, te susține”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Aurelian Temișan/ Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Aurelian Temișan/ Facebook

Aurelian Temișan are câteva cuvinte dure de spus în legătură cu litoralul românesc. 

Aurelian Temișan a decis să renunțe la spectacolele de pe litoral în această vară, alegând să se concentreze pe respectul său ca artist. Deși multe vedete își găsesc locul pe litoral în timpul sezonului estival, sperând la câștiguri financiare, solistul face o excepție de la această regulă. În loc să cânte în locuri deschise, Aurelian Temișan preferă să se implice în organizarea Festivalului de la Mamaia și să susțină concerte în săli bine organizate. El consideră că astfel de evenimente oferă o experiență de calitate și nu crede în spectacolele în aer liber, care implică mai puține costuri.

Nu este de acord cu spectacolele în aer liber

Aurelian Temișan exprimă faptul că nu s-a implicat în concertele de pe litoral și consideră că evenimentele în aer liber, fără costuri, nu corespund viziunii și experienței sale artistice. El consideră că teatrele de vară de pe litoral au o funcționalitate redusă, iar preferința sa se îndreaptă către concerte bine organizate în săli. Aurelian 

“O renta, nu știu, dar nu m-am implicat. Concertele, așa cum le vreau eu, cum le simt eu și cum le fac eu, nu au legătură cu litoralul și cu teatrele de vară, care oricum, din toate câte au fost, cred că unul sau maxim două mai funcționează. Vara este a evenimentelor în aer liber, fără costuri, ori eu mă respect ca artist. Publicul când te respectă vine să te susțină cumpărând un bilet. Nu poți să pui preț la bilet vara, când toate concerte sunt gratuite.
Aștept toamna ca pâinea caldă, deși nu îmi doresc să treacă vara atât de repede, ca să mă bucur și eu de vacanță”, spune Aurelian, pentru UNICA.RO.

Este dezamăgit de serviciile litoralului românesc

Aurelian Temișan manifestă o dezamăgire față de serviciile oferite pe litoralul românesc, motiv pentru care a renunțat să-și petreacă vacanțele pe plajele din țară. El consideră că experiențele negative nu sunt specifice doar lui, ci și altor persoane.

“E o dezamăgire totală. La serviciile pe care le avem, chiar dacă unele hoteluri au început să arate foarte bine, prețurile hotelurilor sunt mult mai mari față de serviciile pe care ți le oferă în afara hotelului, pentru că nu poți să te duci și să stai doar în hotel. Atunci, dacă încerci să faci un echilibru între ce îți oferă hotelul și ce vezi în afara lui, îți cam vine să pleci”, mai spune el, pentru sursa precizată.

Cum și-a anunțat „divorțul”

Aurelian Temișan a făcut o dezvăluire în timpul unei emisiuni referitoare la un viitor spectacol în care va juca alături de soția sa, sub titlul "Divorțul anului". Cu toate acestea, informația a fost interpretată greșit de către rudele celor doi, generând o ușoară panică în legătură cu posibila despărțire a celor două vedete. Monica Davidescu, prezentă la evenimentul de lansare a unei colecții de produse de înfrumusețare pentru un brand cunoscut, a explicat în detaliu incidentul care a dus la aceste interpretări greșite.

„Era la o emisiune, eram invitați undeva și bineînțeles că Aurelian a răspuns la întrebarea: „Ce i-ai făcut cadou Monicăi de 8 martie?”. A zis: „Un divorț!”. Bineînțeles că a fost suficient, nu s-au mai așteptat restul explicațiilor: „Vai de mine, mămică, ce ai făcut?”. Nici nu îndrăzneau să mă sune pe mine, o sunau pe sora mea.”, a spus Monica Davidescu, pentru Ego.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel