Motivul pentru care Alina Pușcaș își scufundă fața în gheață în fiecare dimineață: „Într-un bol cu apă rece și plin cu gheață”

Data publicării:

Alina Pușcaș a dezvăluit cum își menține tenul tânăr și sănătos. Vedeta are un ritual inedit prin care ține ridurile la distanță.

Alina Pușcaș este extrem de curioasă și curajoasă atunci când vine vorba de noi metode de înfrumusețare. Vedeta a descoperit un truc ciudat pentru întinerire, pe care îl aplică zilnic. Mai exact, ea își scufundă fața în apă cu gheață și spune că efectele sunt fantastice. 

„Dacă vorbim despre pregătirea tenului dimineața, evident că începe cu spălatul tenului cu apă rece. Am încercat și acea recomandare prezentă pe orice canal de social media – scufundarea feței într-un bol cu apă rece și plin cu gheață. Da, are efect revigorant și de lifting, dar ar trebui făcut zilnic, iar de cele mai multe ori, uitam seara să pregătesc gheața pentru a 2-a zi . Practic, era o grijă în plus, așa că am renunțat destul de repede la practică, dar, dacă timpul vă permite, faceți-o!”, mărturisește Alina Pușcaș, pentru UNICA.ro.


Cum arată rutina de îngrijire a pielii

Când vine vorba de rutina de îngrijire prin cosmetice, vedeta Antena 1 dezvăluie că are un întreg arsenal de creme și seruri pe care le aplică zilnic pe față. De asemenea, crema de protecție solară nu lipsește niciodată din ritualul ei zilnic. 


„Pasul 2 este tonicul meu, pasul 3 – crema de contur de ochi, pasul 4 – fiind încă soare destul de puternic, aplic un stick cu protecție solară +50 SPF invizibilăl. Aștept vreo cinci minute, timp în care îmi aranjez părul și revin la pasul 5 – aplicarea unui BB Creme și apoi un machiaj simplu de zi.


Seara, mereu demachiere – lapte demachiant, gel de spălat și cremă de ochi de noapte, plus serumuri de hidratare și cu vitamina C (aici intercalez mai multe branduri). Ca și completare – de două ori pe săptămână îmi aplic măști de față (una de detoxifiere sau exfoliere și una de hidratare) și când am zile sau nopți mai lungi, folosesc patch-uri cu gel pentru ochi”, adaugă ea. 

Ești ceea ce mănânci 

Plecând de la această sintagmă, Alina Pușcaș se ferește de prăjeli și este de părere că alimentația joacă un rol extrem de important în sănătatea și aspectul pielii. 

 

„Da, evit total tot ceea ce înseamnă mâncare prăjită. Se întâmplă o dată sau de două ori pe an să mănânc de mega poftă creveți prăjiți în crustă de piper. Ar trebui să evit dulciurile. Mi-e aproape imposibil să o fac pentru că le ador, dar sunt perfect conștientă că ar trebui să renunț la 80 % din cantitatea de dulciuri pe care o mănânc în mod normal”, susține ea, pentru UNICA.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel