Motivul certurilor dintre Romică Țociu și Cornel Palade. De la ce porneau discuțiile dintre cei doi

Data publicării:
Romică Țociu și Cornel Palade, sursa facebook
Descriere foto: Romică Țociu și Cornel Palade, sursa facebook

Romică Țociu și Cornel Palade sunt prieteni de foarte mult timp. Cu toate astea, de-a lungul timpului, între cei doi au existat și momente mai tensionate.

Pe lângă faptul că au împărțit aceeași scenă de-a lungul timpului, Romică Țociu și Cornel Palade au devenit și cei mai buni prieteni. Cei doi au împărțit și bune și rele, dar cu toate astea au mai existat uneori discuții aprinse între ei. Chiar și așa, Romică și Cornel au avut grijă ca micile dispute să nu le afecteze prietenia strânsă e care au legat-o.

„De certat… Există peste tot, în toate cuplurile, există certuri. Nu ne-am certat niciodată pe bani, pentru că lucrurile sunt foarte simple la noi. De fiecare dată, el numără banii de trei ori, pentru că e sigur că i-am tras din ei. Ne-am ciondănit pe lucruri minore. (…) Noi nu ne-am certat niciodată, pentru că noi am realizat că cel mai important lucru în cariera noastră este să fim în confort și a contat mai mult publicul pentru noi”, a declarat Romică Țociu, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

 

„Ne-am certat de la o femeie”

 

Romică Țociu și Cornel Palade au recunoscut că la un moment dat a existat o discuție mai aprinsă între ei din cauza unei femei. Mai exact, soția lui Romică Țociu era des invitată la dans de Cornel Palade, fapt ce a fost sancționat, au povestit cei doi, în stilul caracteristic.

 „El numără banii și greșește întotdeauna, la mine pune mai puțin. Așa e regula. L-am întrebat de ce nu greșește mai mult. Dacă ar fi mai mult, îi număr și nu zic nimic. (…) Putem să spunem că ne-am certat de la o femeie. Ne-am certat de la nevastă-ta, pentru că am invitat-o la dans și mi-ai reproșat că prea o invit la dans mereu”, a mai declarat Cornel Palade.

 

Citește și: Ilie Năstase, din nou pe mâna medicilor. Tenismenul a fost internat în spital: „Tușesc rău! Nu știu dacă e Covid”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel