Ilie Năstase, din nou pe mâna medicilor. Tenismenul a fost internat în spital: „Tușesc rău! Nu știu dacă e Covid”

Data publicării:
Ilie Năstase, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ilie Năstase, sursa foto Facebook

Ilie Năstase a fost internat din nou în spital cu probleme serioase de sănătate. 

După cearta cu Ciprian Marica, Ilie Năstase a plecat împreună cu Ioana Năstase într-o vacanță, în Turcia pentru a se relaxa. La scurt timp după ce s-a întors în țară, marele sportiv a fost din nou internat în spital. Tenismenul a declarat că i se fac tot mai multe investigații ca să afle dacă este infectat cu COVID-19 sau se confruntă cu alte probleme de sănătate mai grave. 

 „Stai așa… (n.r. tușește de mai multe ori). Sunt aici la spital și nu prea pot să vorbesc. Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc.  Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e COVID pentru că azi m-au internat”, a declarat Ilie Năstase pentru fanatik.ro

 

Nu este pentru prima dată când Ilie Năstase ajunge pe mâna medicilor. În urmă cu câteva săptămâni, tenismenul a fost internat în spital din cauza unor probleme la inimă. Totul ar fi pornit de la cearta cu Ciprian Marica.

 

Recent, Ioana Năstase a declarat că soțul ei a fost nevoit să stea o perioadă sub supravegherea medicilor, din cauza unor probleme de sănătate la nivelul inimii.

„Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital.

Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta.

Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații.

L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, a declarat Ioana Simion pentru playsport.

 

Soția lui Ilie Năstase afirmă că Marica i-ar fi furat afacerea „de sub nas” soțului ei, lucru care l-a afectat profund pe fostul tensimen. 


"Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat afacerea de sub nas. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său, dar atât și nimic mai mult! Ilie mi-a spus că Marica a umblat și la Consiliul de Administrație, acolo unde i-ar fi pus pe tatăl și unchiul său, fără să fi scos un cuvânt pe tema asta. A fi om în ziua de azi e lucru mare. E singurul meu comentariu. Cum să nu ai suflet, să nu te gândești că poți lua lucrul altuia, la care nu ai nicio contribuție. Nici nu contează cum te numești, Vasile sau Ion, dacă nu e treaba ta, cine îți dă ție afacerea de-o viață a altuia?!”, a mai afirmat Ioana Năstase.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel