Motive pentru care să consumi ghimbir la micul dejun

Data publicării:
Beneficiile ghimbirului, sursa pixabay/ autor Couleur
Descriere foto: Beneficiile ghimbirului, sursa pixabay/ autor Couleur

Ghimbirul este deja cunoscut pentru efectele benefice pe care le are în organism. Iată câteva beneficii mai puțin cunoscute.

Despre ghimbir se știe deja cât este de benefic pentru corp: stimulează sistemul imunitar și are o influență pozitivă asupra digestiei și metabolismului.

Pe lângă aceasta, are și beneficii mai puin cunoscute. De exemplu, are un efect antibacterian și ajută împotriva durerii în gât. Dar acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile uimitoare ale acestui superaliment.

Puteți să-l mâncați proaspăt sau sub formă de pulbere, îl puteți folosi într-un vas sau foarte ușor faceți o ceașcă de ceai cu el (aruncați un pic de ghimbir proaspăt în apă clocotită și lăsați-l puțin).

Începeți ziua cu o ceașcă de ceai de ghimbir și veți fi uimit de ceea ce va face pentru sănătatea dumneavoastră!

La revedere toxine! Această rădăcină este plină de antioxidanți, care descompun substanțele toxice și se asigură că nu se acumulează în corpul dumneavoastră.

Temperatura corpului: Simți întotdeauna frig? Sau mai trebuie să te acomodezi cu vremea mai rece? Ghimbirul îți încălzește corpul din interior spre exterior.

Digestie: Este bine pentru digestia ta. De aceea, vi se servește întotdeauna o bucată de ghimbir împreună cu o mâncare de sushi. Vă calmează stomacul când ați mâncat prea mult din acea mâncare cerească. În plus, ajută la balonare.

 

Citește continuarea pe DCMedical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel