Monica Tatoiu, siluetă de invidiat la 65 de ani. Care este secretul ei: „Beau cam trei litri de apă pe zi”

Data publicării:
Monica Tatoiu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, sursa foto Facebook

Monica Tatoiu a dezvăluit care este secretul ei pentru o siluetă de invidiat. 

Monica Tatoiu este într-o formă de zile mari la cei 65 de ani ai săi. Vedeta are tot timpul o apariție de senzație, iar oamenii sunt curioși să afle cum se menține așa de bine. Monica Tatoiu are câteva reguli stricte de la care nu se abate niciodată. Vedeta a adoptat modelul francez și sfătuiește pe toată lumea să îi urmeze exemplul. 


„Eu sunt după francezi, mie îmi plac tare mult franțuzoaicele cât de bine arată. Din spate liceu, din față muzeu, dar de ce? Pentru că dimineața la ora 7-8, depinde când te trezești, ele o cafea fără zahăr și un croissant”, a spus Monica Tatoiu la Antena Stars.


Monica Tatoiu bea multă apă și are doar 3 mese pe zi. Dimineața preferă un aperitiv, iar la orele 13.00 are grijă să consume o masă bogată în proteine, fibre și vitamine. Vedeta spune că până la ora 18.00 nu consumă nimic altceva. Dacă simte nevoia de a ronțăi ceva, preferă să bea apă, pentru a potoli pofta. 


„Un shot de ghimbir, asta e dimineața și bineînțeles apă, multă apă. Eu beau cam trei litri de apă pe zi, atâta trebuie să nu te îngrași. La unu fix, regulat, mâncare, după ce iau un aperitiv. E foarte important aperitiv să se producă digestia cum trebuie. La unu fix mîncare, 30% proteine, 30% vegetale, 30% fibre și 30% fructe și următoarea masă după cinci ore la 18-18.30. Dacă te apucă foamea între mese, bei apă”, a mai adăugat Monica Tatoiu.

 

Citește și: Oana Roman a răbufnit. O va da în judecată pe Vica Blochina: „Să răspundă pentru aceste atacuri nefondate la adresa mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel