Monica Tatoiu, reguli de bune maniere. Ce este interzis să faci la plajă: „Oamenii vor să se odihnească”

Data publicării:
Monica Tatoiu, captură video YouTube
Descriere foto: Monica Tatoiu, captură video YouTube

Monica Tatoiu a dezvăluit care sunt limitele pe care nu trebuie să le întreci la plajă. 

Este sezonul vacanțelor, când toată lumea vrea să se bucure de cât mai multă relaxare și de un timp de calitate, petrecut alături de cei dragi. Totuși, trebuie să știm că atunci când ajungem pe plajă, există și aici anumite reguli și limite pe care nu ar trebi să le încălcăm. Monica Tatoiu a dezvăluit astfel care sunt lucrurile de care ar trebui să țină cont toți oamenii, atunci când merg într-un sejur unde sunt înconjurați și de multe alte persoane.

„Nu fumezi, e ca la restaurant. Vrei să fumezi, te duci într-un loc mai departe. Dacă cel de lângă tine e nefumător sau ai copii... Eu sunt fumătoare, dar niciodată nu fumez în apropierea altora sau îi întreb. Deci nu fumezi, nu vorbești tare, pentru că unii oameni au 7 zile de concediu, nu 6 luni, și vor să se odihnească, nu au nevoie să știe cum te-ai certat tu cu soacra, cel de lângă tine nu trebuie să-ți audă problemele, are și el problemele lui.”, spunea în urmă cu ceva timp Monica Tatoiu, în cadrul emisiunii realizate de Teo Trandafir.

VEZI și: Monica Tatoiu critică stilul vestimentar al divelor din România: „Unele țoape cu mii de euro care...”

Cum se bea corect șampania

Nu este singura lecție de bune maniere pe care Monica Tatoiu a oferit-o, de-a lungul timpului. În urmă cu ceva timp, femeia de afaceri dezvăluia cum se servește corect șampania. Chiar dacă pare un lucru banal, pe care toți dintre noi credem că-l cunoaștem, vedeta spune că adesea vede făcându-șe aceeași greșeală, care denotă foarte multe lucruri despre personalitatea ta.

„Nu beau până la fund șampania, ea nu se bea așa, decât dacă ești o fată crescută la vaci. Nu vă imaginați că eu am știut lucrurile astea. Și eu am venit din Banat la București, au râs de mine, dar eu spre deosebire de mulți care se uită acum și o să fie enervați de tot ce am zis eu, eu am zis nu știu, învățați-mă. Și cine credeți că m-a învățat? Dina Cocea, Camelia Dăscălescu, țin minte în 78 am venit în București, după ce am făcut mai multe prostii, adică m-am măritat și am divorțat după 3 luni, și eram o nebună, o needucată, venită de le periferie.”, a spus Monica Tatoiu în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Citește și: Monica Tatoiu, adusă în culmea disperării de fiul său. Băiatul nu crede în Dumnezeu: „Este cinic de nu se poate. E singura mea greșeală pe care nu știu să o repar”


„Acum te învăț și cum se deschide șampania”

Și când vine vorba de deschiderea propriu-zise a sticlei este important să urmezi niște reguli. Mulți dintre noi suntem obișnuiți să auzim acel „boom”, însă acest obicei nu se încadrează deloc în lista bunelor maniere, spune vedeta.

„Acum te învăț și cum se deschide șampania. Nu se face „boom”, deci când îl deschizi ții dopul cu mâna. Asta se întâmplă la periferia societății (n.r să sară dopul), deci vă rog eu, nu vă supărați pe mine. Când o servești, o servești câte puțin. Numai ăia care nu au suficientă șampanie îi dau drumul ca să facă spumă, ca să nu bea oamenii prea mult, mitocanii. De ce paharul de șampanie are forma asta? Pentru că modul în care bulele se ridică, trebuie să se ridice pe verticală. Cel de vin roșu are acea formă, pentru că alcoolul trebuie să intre în relație cu atmosfera într-un anumit fel. Așa cum atunci când mă exprim, trebuie să folosesc corect subiectul, predicatul, construcția frazei, băutul de vin este tot o formă de vocabular, pe care îl ai sau nu. Eu i-am spus fiului meu când își alege iubita, cine va sta, trebuie să vadă cum știe să bea. Nu se ciocnesc paharele, se simulează, mie mi-au spart niște pahare.”, a mai spus Monica Tatoiu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel