Monica Tatoiu, motivul pentru care nu îi face pomeni mamei sale: „La noi erau altfel de relații cu Dumnezeu”

Data publicării:
Monica Tatoiu, Captură video Prima TV
Descriere foto: Monica Tatoiu, Captură video Prima TV

Monica Tatoiu a dezvăluit motivul pentru care nu îi face pomeni mamei sale, decedată recent.

Monica Tatoiu este devastată de durere, după ce mama ei s-a stins din viață. Monica Tatoiu și-a pierdut mama, în urmă cu doar câteva săptămâni. Femeia de afaceri a vorbit deschis despre drama care i-a lovit familia, dar și despre motivul pentru care nu îi face pomeni mamei sale. 

Monica Tatoiu, motivul pentru care nu îi face pomeni mamei sale

Monica Tatoiu a mărturisit că nici mama nu a făcut niciodată pomeni, nici măcar pentru tatăl său. 

„Nu, nu! Maică-mea nu a făcut pomeni în viața ei. Nici pentru tatăl meu. La noi erau altfel de relații cu Dumnezeu! Nu știu dacă era bine sau rău, dar era altfel! Nu am putut să fac parastasul de 40 de zile pentru mama, care a fost în urmă cu câteva zile. Nici nu știu exact data pentru că eu nu le am cu asta. Mă văd cu fratele meu care vine de la Timișoara, mâncăm la masa părinților, moștenită de la bunici, în amintirea mamei. Mergem la Mănăstire la Pătrunsa, că eu nu pot ajunge la Timișoară să fac slujbe.

Când am îngropat-o pe mama eu am luat pământ și l-am pus la capătâiul unui prieten, aici la Pisioata. Și mă duc la maica, acolo este și Făcătoarea de Minuni. Au acolo niște bătrâni de care au grijă și mă gândesc să le plătesc să aibă și ei sărbătorile cu mesele pline, să fie de sufletul mamei mele. Apoi, cu fratele meu, pe gândim de ea, povestim, ne uităm la poze.”, a declarat Monica Tatoiu pentru fanatik.ro

Monica Tatoiu: ”Și dacă este acolo în cer, și dacă era aici pe pământ, tot așa era”

Monica Tatoiu a mărturisit că mama sa era retrasă și nu îi plăcea să interacționeze cu oamenii. 

„Mamei oricum nu îi plăcea să fie cu oameni. Ei îi trimiteam cadouri, vorbeam cu ea la telefon. Ea era cu rugăciunile, cu Dumnezeu. Nu îi plăcea să interacționeze cu oamenii. Și dacă este acolo în cer, și dacă era aici pe pământ, tot așa era. Mama nu era genul cu efuziuni fizice. Niciodată nu mergeam de sărbători la ea, doar vorbeam la telefon. Mama era cu rugăciunile, era altceva. Cred că a fost călugăriță în altă viață. Eu nu semăn cu ea.”, a mai spus vedeta.

Vedeta a precizat că o simte mult mai aproape pe mama sa de ea, după ce aceasta s-a stins din viață. 

”Nu, dimpotrivă, simt că este mai prezentă. Asta am simțit. Este mult mai prezentă. Am simțit-o tot timpul de când ea nu mai este material.”, a declarat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu: „Energia nu este vizuală sau palpabilă, energia este emoție”

Vedeta a recunoscut că nu crede în vise și lucruri paranormale, tocmai de aceea nu a visat-o pe mama ei, de când aceasta s-a stins din viață. 

„Nu, nu le am cu așa ceva! Cu vise și alte lucruri paranormale. Energia nu este vizuală sau palpabilă, energia este emoție. Dacă ești pregătit pentru așa ceva. Unii vor să pună mâna ca să creadă, eu nu sunt genul acela. Eu, însă, știu ce trebuie să fac. Eu trebuie să fac bine, dar nu din acela cu pomeni, ci să fac cât mai multă lume fericită, lume pe care eu o cunosc! Eu nu le am cu pomenile la străini. Eu le ofer oamenilor pe care îi știu, care să zâmbească și să-și aducă aminte de mama.”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel