Monica Tatoiu, propunere controversată: „Să se legalizeze drogurile şi prostituţia”. La ce vârstă s-a apucat vedeta de băut și de fumat

Monica Tatoiu spune că a găsit soluția pentru tânăra generație, comparând cu generația ei. Femeia de afaceri mărturisește că bea și fumează de la o vârstă fragedă și spune că fiului ei nu i-a interzis nimic. 

Monica Tatoiu a făcut o serie de afirmații controversate, în contextul problemelor cu care se confruntă tânăra generație. Femeia de afaceri este de părere că tot ce e interzis devine interesant pentru tineri, astfel că propune legalizarea drogurilor și a prostituției. Mai mult, ea este de părere că această soluție ar însemna o victorie în lupta cu drogurile.

„Este absurd că nu se legalizează canabisul şi prostituţia. Este un lucru pe care trebuie să îl acceptăm. Nicio ţară din lumea asta civilizată nu a pierdut lupta cu drogurile. Mai bine legalizezi cannabisul, îl controlezi la intrare, aşa cum se întâmplă în Olanda.

Ai nişte corturi unde te duci şi îţi spune dacă este adevărat sau dacă este amestecat cu tot felul de porcării care te ucid. Decât să trimiți la pușcărie niște puști de 16 ani care nu înțeleg. Poți să îi repeți la infinit că o să moară şi o să dreagă, dar nu va înțelege”, a declarat Monica Tatoiu pentru Fanatik. 


Mai mult, vedeta își amintește de adolescența ei și mărturisește că s-a apucat de fumat la vârsta de 17 ani, în ciuda faptului că tatăl ei era medic cardiolog. Ea spune că părintele ei nu a reușit să o convingă să renunțe. De asemenea, tot faptul că tatăl ei era medic și obișnuia să primească sticle de alcool cadou a împins-o spre băutură, pe care a început să o experimenteze de la vârsta de 18 ani. 

„Și nouă ne spuneau să nu fumăm și să nu bem, dar asta nu ne-a oprit să fumăm sau să bem. Acești copii de 18 ani au părinți de 40 de ani, care, la rândul lor au fost debusolați de trecerea de la socialism la capitalism. Eu arăt cu degetul spre marele capital care vrea profituri rapide, distrugând viitorul unei generații care este liberă, frumoasă, dar incultă.

Eu fumez de la vârsta de 17 ani, având un tată cardiolog. Nu a putut să mă împiedice să fumez. De la 18 ani am băut alcool pentru că tata era medic și primea whiskey. Așa era pe vremuri. Trebuie să acceptăm lucrurile acestea”, a mai spus femeia de afaceri pentru FANATIK.


Nu i-a interzis nimic fiului ei


Mai mult, fosta dirigintă dezvăluie că nici fiului ei nu i-a interzis nimic. 

„Eu ca părinte, nu pot să îi interzic copilului meu pentru că şi eu am fost o rebelă. Generaţia noastră din 68 a fost o generaţie de rebeli. Fiul meu care are aproape 30 de ani, a fost şi el un rebel la 20, 22 de ani. Nu pot să îi legi de calorifer pentru că nu sunt animale.

Trebuie să le dai libertate, dar creând un context social în care această libertate să fie creativă, nu distructivă. Esta vina societăţii. Nu este vina părinţilor. Nici a poliţiei. Nu poţi să pui un poliţist la fiecare copil, este absurd”, a mai mărturist Monica Tatoiu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 18 aug 2023, 08:47 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience