Monica Tatoiu, principalele motive pentru care oamenii divorțează: „Eu așa mi-am ținut bărbatul 30 de ani”

Data publicării:

Monica Tatoiu a vorbit despre principiile pe care trebuie să le aibă orice relație fericită.

Monica Tatoiu a mai fost căsătorită de două ori, până să-și găsească fericirea alături de actualul soț, cei doi având și un copil. În acest sens, celebra femeie de afaceri a văzut de-a lungul timpului ce înseamnă o căsnicie reușită sau una care se poate destrăma imediat, cum au fost primele două exemple din cazul său. Când vine vorba de divorțurile din ziua de astăzi, care sunt din ce în ce mai dese, vedeta spune că vina o au întotdeauna ambii parteneri. Femeia, pentru că nu știe să-i ofere bărbatului ceea ce-și dorește, iar bărbații pentru că nu și-au trăit toate experiențele la timpul lor.  

„De ce divorțează? Majoritatea bărbaților pe care eu îi știu așa sunt cei care nu și-au trăit tinerețea, au făcut copii de tineri, asta i-am zis fiului meu, până la 40 de ani nu te apuci să faci copii. Eu l-am făcut pe fiul meu la 38 de ani, nu e nicio problemă, e și deștept, și frumos.”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul podcastului Realități cu Niculescu.

Citește și: Pensia uriașă pe care o câștigă Monica Tatoiu: „Sunt milionară. Mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit”

Cum trebuie să fie o relație reușită

Pentru ca o relație să reziste în timp, între cei doi parteneri trebuie să fie, mai presus de toate, o relație de prietenie, explică Monica Tatoiu. Apoi, vine rândul femeii, care trebuie să se reinventeze constat în cuplu. Nu este suficient ca aceasta să facă impecabil treburile casnice, spune ea, ci trebuie să-și canalizeze atenția și asupra nevoilor partenerului de viață și să se reinventeze zilnic. 

„Trebuie să fii prieten, în primul rând, cu partenerul, înainte să fii soț, iubit. Noi am uitat să fim prieteni, să poți să întorci spatele și să nu-ți fie frică că poate să bage cuțitul. Lumea s-a făcut foarte rea, trebuie să-ți cauți unul așa.

Foarte simplu îl poți ține lângă tine. Multe se căsătoresc, fac copii și gata, îi dă de mâncare, face curățenie, nu. Trebuie tot timpul să te reinventezi. El trebuie permanent să descopere, el e vânător. Eu sunt pe principiul: amante există dintotdeauna, nu mă deranjează. Bărbatul meu nu le are cu de astea, lasă-l să se ducă, atât doar să nu devină permanent și că nu-i facă un copil, toți bărbații înșeală.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

„Eu așa mi-am ținut bărbatul 30 de ani”

Vedeta a aplicat, la rândul său, aceste sfaturi și spune că aceasta este rețeta sigură către o relație longevivă. Faptul că înainte nu știa aceste lucruri și nu le-a pus în apicare a dus-o în pragul celor două divorțuri, care s-au produs extrem de rapid. 

„Când ceva se strică, amândoi sunt de vină. Eu așa mi-am ținut bărbatul 30 de ani. Eu tot timpul sunt altfel. Sunt perioade în care sunt nebună, gospodină, masculină, tu trebuie tot timpul să te schimbi. Am avut alți doi înainte, nu m-am ocupat și am divorțat. Nu trebuie să stai cu frica că-l pierzi. Trebuie să fim două bucăți ale aceleiași părți, dar asta se construiește în timp.”, mai spune Monica Tatoiu.

VEZI și: Motivul uimitor pentru care Monica Tatoiu bea singură o sticlă de șampanie la prânz: „Beau de te bag sub masă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel