Monica Tatoiu, discuții hilare cu Bursucu: Sunt purtătoare ilegală de s*x! / Am plecat cu jumătate de geamantan de votcă în SUA

Data actualizării: | Data publicării:
Youtube / un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Youtube / un PODCAST misto By Bursucu'

Monica Tatoiu a povestit faze tari în podcastul lui Bursucu, acolo unde a explicat de ce era „purtătoare ilegală de sex”, cum a împroșcat cu lapte personalul Ambasadei Americane din România, dar și motivul pentru care i s-a interzis să bea votcă în SUA.

Monica Tatoiu are multe experiențe de viață, iar multe dintre acestea le-a dezvăluit în podcastul lui Bursucu.

În contextul în care vorbea despre operații estetice, Monica Tatoiu precizează că nu o interesează aspectul estetic, că ea „nu a fost niciodată frumoasă”, precizând și pentru prima dată termenul de „purtător ilegal de sex”.

Purtătorul ilegal de sex

„La mine nu fac de frumusețe (operații estetice), mă doare pe mine în cot. Eu îl am pe Tatoiu. Steagul s-a terminat. Am niște discuții intelectuale cu el pe politică...

N-am fost frumoasă niciodată - „purtătoare ilegală de sex” - nu aveam țâțe, țâțânii ăștia... că de asta nu port sutien. Deci imaginează-ți că eram plată total”, spune Monica Tatoiu.

 

„V-ați pus silicoane?”, întreabă Bursucu, la care Monica Tatoiu răspunde:

 

„Nu, Doamne ferește! De ce să-mi pun? Eram plată, dar după ce l-am născut pe Victoraș... (râde). Nu sar! (referitor la sâni). Să mă vezi pe mine în spitalul județean din București!

Eu, purtătoare ilegală de sex, cu cezariană, și era o femeie rromă care avea niște țâțe... D sau G. Și eu și ea - mămici. A doua zi, când a țâșnit laptele pe domnul de la Ambasada Americană... că am fost cu treabă acolo. Eu am dat la toată lumea lapte, fiul meu are un frate de lapte rrom”, continuă Monica Tatoiu, în podcastul „Un podcast mișto cu Bursucu”.

 

Era să-și piardă copilul 

Monica Tatoiu a pornit în viață cu convingerea că nu va avea niciodată copii din cauza unui cancer de la 24 de ani. Cu toate acestea, vedeta era în State, acolo unde a aflat că a rămas gravidă.

„Cum de era să-ți pierzi copilul?”, întreabă Bursucu.

„Am fost nebună, d-aia! L-am întrebat pe doctorul din America de ce nu pot să beau votcă și mi-a zis „Pentru că ești gravidă”. Eu am plecat cu jumătate de geamantan de votcă în SUA. După prima săptămână simțeam nevoie de votcă, cu fumatul nu am fost niciodată, dar cu băutul da. De asta nici nu mă îmbăt, de fiecare dată când cineva a dorit să mă îmbete l-am băgat sub masă.

Oricum, ideea era că nici nu mai puteam să beau votcă și m-am dus la o secretară să vorbesc cu ea. Îmi zice să verific dacă sunt gravidă. Mă duc după la doctorul mai devreme menționat și fac analize. Mă întrebase medicul când avusesem ultimul ciclu și i-am zis că nu știu. Eu am avut un cancer de endometru la 24 de ani și aveam ciclul dat peste cap. 6 luni mă ținea non-stop, după mă lăsa un an, aveam probleme hormonale. 

Mai zice medicul „Acolo la voi, în țara lui Dracula, știi cum se fac copiii?”, dar eu îi zic că nu puteam avea copii, deși el insista. Îmi spusese că eram în primele 14 săptămâni. Merg acasă la Victor și îi zic că am rămas gravidă. Eu nu am văzut cum se pune un prezervativ toată viața mea. Pe fiul meu l-a învățat șoferul”, încheie Monica Tatoiu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel