Monica Tatoiu dezvăluie destinația perfectă de vacanță: „Vă dau un pont”. Motivul pentru care nu ar merge în Thassos

Data publicării:
Monica Tatoiu, foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, foto Facebook

Monica Tatoiu este o împătimită a călătoriilor, astfel că a testat mai multe destinații, atât exotice, cât și accesibile ca distanță pentru români, cum ar fi Grecia. 

Femeia de afaceri spune că nu ar merge niciodată în Thassos, din cauza aglomerației. În schimb, ea le dă un pont românilor. Vedeta a descoperit o destinație de vis de vacanță, tot în Grecia, dar care nu este atât de turistică și în care poți să te bucuri de liniște. 

 

„Eu nu m-aș duce nici în Thassos. În Thassos se duc unul după altul. Este un banc care circulă: grecii sunt de acord să ne dea insula Thassos, dacă lăsăm celelalte insule în pace. (.....) Eu vă dau un pont – cine vrea întradevăr plajă și mâncare grecească bună, se duce în Naxos. Plajele sunt imense, nu sunt paranghelii, cum se întâmplă în Thassos, să auzi manele până dimineața. Deci eu vă recomand Naxos”, susținea Monica Tatoiu, într-o intervenție la RomâniaTV.

 

Naxos (/ˈnæksɒs, -soʊs/; greacă: Νάξος, pronunțat [ˈnaksos]) este o insulă grecească și cea mai mare dintre Ciclade. A fost centrul culturii cicladice arhaice. Insula este renumită ca sursă de emery, o rocă bogată în corindon, care până în epoca modernă a fost unul dintre cei mai buni abrazivi disponibili.

Cel mai mare oraș și capitala insulei este Chora sau Naxos City, cu 7.374 de locuitori (recensământ 2011). Principalele sate sunt Filoti, Apiranthos, Vivlos, Agios Arsenios, Koronos și Glynado.

Monica Tatoiu, premoniție înainte ca românca din Egipt să fie atacată de rechin. Ce a văzut vedeta

 

Monica Tatoiu și-a găsit o pasiune „cuminte”. Ce face când nu e la scufundări sau pe pârtie

 

Monica Tatoiu are energia unei adolescente. La 65 de ani, femeia de afaceri nu ar sta locului o clipă. Recent, vedeta și-a descoperit o nouă pasiune, grădinăritul. Astfel, atunci când nu face scufundări sau nu apare la televizor, ea spune că munca în grădină o ajută să se relaxeze. 


Monica Tatoiu a dezvăluit și ce a împins-o spre acest hobby:

"Ca să nu sparg televizorul! Am atâția nervi când nu sunt eu acolo, încât îmi vine să sparg televizorul.", a dezvăluit ea, în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV. 

 

Mai mult, aceasta a dezvăluit că are mai multe pasiuni periculoase cu care își ocupă timpul liber. 


“La prima mea scufundare am intrat în panică. Am zis că n-o să mai fac asta niciodată, dar un instructor de șaizeci și ceva de ani m-a ajutat în patru zile să obțin primul meu certificat de scufundări. (...) Când te scufunzi la mari adâncimi se resimte temperatura joasă (...) e nasol, dar în același timp e frumos.", a mai spus vedeta. 

Nici măcar problemele de sănătate nu au împiedicat-o să își trăiască viața așa cum dorește. 

“Am dansat pe toate genurile de muzică, dar a trebuit să renunț din cauza protezei de la picioare. (...) Apoi am schiat și au urmat alte garsoniere, case, apartamente... Și a trebuit să mă las și de asta pentru că m-am accidentat pe pârtie. (...) Eu sunt sârboaică și nu pot sta locului... Și dacă n-am mai putut să mai dansez, să mai schiez... Și cum cu sexul e mai greu dupa șaizeci și ceva de ani... Ce să faci cu energia ta?”

 

 

Monica Tatoiu s-a făcut scafandru, la 65 de ani. Cât a investit vedeta în pasiunea ei: „Nu mă invidiați. Aici e o garsonieră sau un apartament cu două camere”

 

 

Monica Tatoiu, în vârstă de 65 de ani, este cunoscută pentru stilul nonconformist și energia cu care tratează orice aspect al vieții. Recent, ea a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, de la PRO TV, acolo unde a povestit cum a ajuns să investească aproape „o garsonieră” în pasiunea ei pentru scufundări. 


“Nu mă invidiați. O scufundare costă între 40 și 60 de dolari. Cred că aici e o garsonieră sau un apartament cu două camere”, a explicat Monica Tatoiu arâtând fotografii din concediile în care a făcut scufundări. 

Vedeta s-a apucat de scufundări după ce a fost nevoită să renunțe la marea ei pasiune, dansul. Problemele de sănătate au împiedicat-o să danseze. 

 “Am dansat pe toate genurile de muzică, dar a trebuit să renunț din cauza protezei de la picioare. Apoi am schiat și au urmat alte garsoniere, case, apartamente... Și a trebuit să mă las și de asta pentru că m-am accidentat pe pârtie”, a povestit vedeta. 

“Eu sunt sârboaică și nu pot sta locului... Și dacă n-am mai putut să mai dansez, să mai schiez... Și cum cu sexul e mai greu dupa șaizeci și ceva de ani... Ce să faci cu energia ta?”

 

Scufundările nu sunt totuși ceva simplu, astfel că ea a avut nevoie de un instructor care să o inițieze. După primele ședințe, vedeta era îndrăgostită de această activitate. 

 “La prima mea scufundare am intrat în panică. Am zis că n-o să mai fac asta niciodată, dar un instructor de șaizeci și ceva de ani m-a ajutat în patru zile să obțin primul meu certificat de scufundări. (...) Când te scufunzi la mari adâncimi se resimte temperatura joasă (...) e nasol, dar în același timp e frumos!”, a mai spus ea, în emisiunea de la PRO TV.

Scufundările au ajutat-o să-și depășească limitele și să devină un om mai calm și mai curajos. 

 “Eu sunt panicoasă și nebună, dar scufundările mă fac să fiu zen. Chiar e genul de sport care te ajută să depășești orice problemă de familie”, a mai spus ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel