Monica Tatoiu, premoniție înainte ca românca din Egipt să fie atacată de rechin. Ce a văzut vedeta

Sursa foto: Monica Tatoiu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Monica Tatoiu, Facebook

Monica Tatoiu a dezvăluit ce premoniție a avut cu 12 ore înainte ca o româncă să fie mâncată de un rechin, în Egipt.

Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri surprinzătoare cu care a uimit pe toată lumea. Vedeta a mărturisit că și-a anulat vacanța în Egipt, după ce a văzut la televizor cazul româncei care și-a pierdut viața după ce a fost mâncată de un rechin.  Ce a uimit, însă, a fost premoniția pe care a avut-o cu 12 ore înainte ca autoritățile și presa să facă publică moartea Roxanei Donisan.

Monica Tatoiu, premoniție despre tragedia din Egipt

„Cu 12 ore înainte să aflu de tragedia respectivă, am citit ce s-a întâmplat cu vasul acela cu oi care s-a scufundat în apropiere de plajă. Am mai avut o experienţă similară acum 12 ani la San Luis. O fabrică care producea conserve din peşte a deversat în mare reziduri din peşte cu sânge. Și s-a produs acelasi lucru. Atac la surferi și la cei care făceau snorkeling. Rechinii din zona Caraibe nu sunt aşa agresivi ca cei din Oceanul Indian”, a spus Monica Tatoiu, într-o intervenție televizată la România TV.

Fosta profesoară universitară a ținut să facă li un apel către români să nu intre singuri în apă, când merg la plajă, în concediu. Monica Tatoiu avertizează că pericolele sunt cu atât mai mari cu cât zonele sunt necunoscute pe deplin.

„Poți să faci stop cardiac. Poate să-ți alunece piciorul pe ceva, poate sa te înțepe un peste. Fiul meu, în Singapore, s-a scufundat cu niște pești. Și după l-am dus la spital, i s-a umflat un braț și era suspect de embolie”, a mai spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a dezvăluit dorința pe care o are, după moarte

Monica Tatotoiu a vorbit în cadrul unui interviu despre ultima dorință pe care o are după ce va muri. Vedeta, în vârstă de 66 de ani, dezvăluie că nu își dorește să fie înmormântată și i-a spus deja fiului ei ce trebuie să facă, după ce aceasta se stinge din viață.

”Cu excepția pandemiei din 2020, din 2008 sunt într-un oraș francez dansând pe felurite ritmuri cu bărbatul meu etern. Așa că am învățat Franța cât să iau 10 la geografia și istoria ei. Ce îmi doresc de la anii care vin? Să pot călători pe picioarele mele, fără să uit unde sunt actele și portofelul. Și, la sfârșit, din cutie, fiul meu să mă împrăștie în laguna din Saint Francois, în timp ce se aude balada lui Ciprian Porumbescu, ca să mă întâlnesc cu tata. Era cântecul lui de suflet!”, ne-a mărturisit Monica Tatoiu, o eternă îndrăgostită de călătorii.”, a spus Monica Tatoiu, potrivit CIAO

Ce spune Monica Tatoiu despre criza financiară

Când vine vorba despre efectele financiare pe care le va resimți țara noastră, Monica Tatoiu se arată a fi extrem de sigură pe ea, spunând că acestea vor apărea în curând și vor fi destul de agresive.

“În toamnă, după 15 septembrie, o să se vadă puternic efectele bramburelilor din politica guvernului pentru liniștea noastră. Pentru că inflația va galopa pe cai mari, dobânzile vor mai crește, soluția o să fie niște personaje sacrificate, care nu o să ne țină departe de frig și foame. O să țină loc de înjurături. Se vor simți efectele!”, a declarat, sigură pe ea, Monica Tatoiu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 iul 2022, 19:15 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience