Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio după 10 ani de relație: „Da, e adevărat”

Data actualizării: | Data publicării:

Povestea de iubire dintre Monica Gabor și Mr. Pink a ajuns la final. Cine a făcut anunțul despărțirii?

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după o relație care a durat 10 ani. Chiar dacă nu au dat semne că ar avea probleme în cuplu, iată că totul a ajuns la final, iar apropiații spun că nu mai există șanse de împăcare. 


După ce în spațiul public au apărut zvonuri cum că cei doi s-ar fi despărțit, milionarul Paul Mantea, cel care a ajutat-o pe Monica să plece în America, a confirmat că relația celor doi a ajuns la final. 


„Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a declarat Paul Mantea pentru playtech.ro


Monica Gabor a șters toate fotografiile cu Mr. Pink de pe Instagram și a plecat la sora ei în Dubai.

 

 

 

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a oferit detalii despre acest subiect, dar apropiați ai vedetei susțin că aceasta i-a înapoiat o parte din bijuterii lui Mr. Pink, iar pe restul le-ar fi depozitat într-un seif. Ba mai mult, fosta doamnă Columbeanu nu ar avea nicio pretenție de la miliardarul chinez. 


„Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, a spus o sursă apropiată a vedetei, pentru sursa citată. 

Irinel Columbeanu, despre căsnicia pe care a avut-o cu Monica Gabor

 

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat afaceristul la un post de televiziune.

 

Citește și: Mihaela Rădulescu, replică dură la adresa celor care o acuză că are prea multe operații estetice: "Le fac ori de câte ori am chef"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel