Mihaela Rădulescu, replică dură la adresa celor care o acuză că are prea multe operații estetice: "Le fac ori de câte ori am chef"

Mihaela Rădulescu, instagram
Descriere foto: Mihaela Rădulescu, instagram

Mihaela Rădulescu a răbufnit la adresa celor care au acuzat-o că și-a făcut prea multe operații estetice.

De-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu a fost acuzată că a exagerat cu operațiile estetice. La 51 de ani, vedeta se poate lăuda cu un corp perfect, ca tras prin inel.

Sătulă de toate comentarie răutăcioase, Mihaea Rădulescu s-a hotărât să le dea o replică dură celor care o acuză că a exagerat cu operațiile estetice. Vedeta a admis că de-a lungul timpului a apelat la tot felul de proceduri și a declarat că nu are nicio reținere în a face din nou, dacă o să fie cazul. Totodată, vedeta a precizat că este mulțumită de felul în care arată și nu ezită să îmbunătățească orice este posibil. 

„Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes.

Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate.

Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara. Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare. Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a declarat Mihalea Rădulescu, potrivit Click.ro.

 

Citește și: Mihaela Rădulescu, apariție de senzație. Ce look a adoptat vedeta pentru noul proiect de televiziuneGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 28 iul 2021, 13:56 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play