Monica Davidescu, trucul prin care se menține veșnic tânără: „Vârsta pe care o simt este de 35”

Data actualizării: | Data publicării:

Monica Davidescu împlinește curând vârsta de 50 de ani, însă actrița se simte mult mai tânără de atât.

Monica Davidescu se apropie curând de pragul vârstei de 50 de ani. Cu toate acestea, actrița este într-o formă fizică de zile mari, vârsta reprezentând doar un număr pentru ea. În acest sens, soția lui Aurelian Temișan spune că munca și activitatea continuă este primul factor care o ajută să se mențină în formă. Totuși, atunci când termină programul, îndrăgita artistă mai trece din când în când și prin cabinetul medicului estetician, pentru a-și face unele îmbunătățiri.

„Truc? …..nu las niciodată o treabă neterminată. Asta mă obligă să fiu mereu în acțiune. În plus… merg la pilates când pot și îmi permite programul, merg la cabinetul cosmetic pentru îngrijire naturală, o dată pe lună și folosesc creme de întreținere.

Am fost curioasă să merg la estetician, dar mi-a fost prea frică de posibilele efecte secundare ca să și ajung la el.”, a declarat Monica Davidescu potrivit impact.ro

Monica Davidescu nu simte că are 49 de ani

Viața activă nu o lasă pe actriță să resimtă vârsta din buletin, motiv pentru care aceasta se simte cu 15 ani mai tânără.

„Vârsta pe care o simt este de 35. Nu am simțit pragul de care vorbești. Gândul că am în lucru un spectacol sau că sunt prinsă într-o activitate nu mi-a dat răgaz să mă plâng că a mai trecut un an. Mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc.

Și cu toate că ne pregătim să plecăm în vacanță, pe 6 iulie la sala Dalles, mai joc tot într-o comedie – “O oră de liniște”, spectacol al companiei Wondertheatre. Vara aceasta, aproape în fiecare duminică, ne vedem cu turiștii din toată țara la grădina de vară Jupiter, unde jucăm mai multe spectacole cu compania de Teatru Concordia.”, a mai spus soția lui Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan, SECRETUL căsniciei cu Monica Davidescu: "Asta este o parte din reușită și din longevitatea relației" / EXCLUSIV

Care a fost prima meseria a soției lui Aurelian Temișan

Chiar dacă acum nu ar mai da scena pentru nimic în lume, primul job al Monicăi Davidescu a fost cu totul diferit. Pe vremea aceea, artista nu era pregătită să intre în lumina reflectoarelor, dar pe parcurs și-a dezvăluit și această pasiune. În primul an de facultate l-a cunoscut și pe Aurelian Temișan, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit.

„Eram în clasa a 11-a când am hotărât că vreau să fiu pe scenă. Nu aveam un plan. Nu știam cum am să ajung. Visam doar. Apoi am urmat cursul firesc al lucrurilor: bacalaureat și o vizită la facultate. Vizita m-a făcut să înțeleg că nu eram pregătită de viață să fac față unui oraș mare și unei mulțimi de oameni necunoscuți.

Am fost un an învățătoare în sat și apoi m-am apropiat de lumea artistică făcând figurație specială în emisiunea de Revelion ‘91-92 de la TVR. Acolo s-au legat lucrurile după cum a vrut destinul, am intrat în trupă de dans a Brândușei Novac, mi-am găsit o slujbă la un birou pentru a mă întreține.

Am învățat să exist în scenă prin dans, am trecut apoi la prezentare de spectacole și când m-am simțit cu adevărat pregătită am dat la teatru. Am intrat la facultate și chiar în primul an l-am cunoscut pe soțul meu. De atunci ne învățăm și ne sprijinim unul pe altul în lumea artistică.”,   a mai mărturisit aceasta pentru sursa citată.

„Am multe prietene bune mai în vârstă în lumea teatrului”

„Am avut și am în continuare multe prietene bune mai în vârstă în lumea teatrului. De la fiecare am avut câte ceva de învățat. M-am apropiat mai tare de Ileana Stana Ionescu, de la care am învăţat multe trucuri de scenă cât am lucrat împreună în același spectacol. Am rămas prietene și îi mai vizităm pe soții Ionescu și astăzi, chiar dacă doamna Ileana nu a mai jucat de o bună perioadă de timp.”, a mai dezvăluit Monica Davidescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel