Monica Bârlădeanu, truc pentru eliminarea celulitei. Ce face actrița pentru a arăta ca o zeiță

Data publicării:

La 42 de ani, Monica Bărlădeanu arată ca o adolescentă. Actrița a dezvăluit secretul siluetei sale dar și trucul pe care îl folosește pentru a elimina celulita.

Are 42 de ani și arată ca o adolescentă. Ba mai mult, în timp ce majoritatea femeilor se luptă cu celulita, Monica Bârlădeanu se poate lăuda cu o piele de bebeluș. Actrița folosește un truc eficient pentru eliminarea aspectului de coajă de portocală. 


 Actrița din serialul VLAD de la PRO TV a dezvăluit trucul care o ajută să arate ca o zeiță. 


Monica Bărlădeanu face masaj frecvent, procedură care o ajută să țină celulita la distanță, dar și să se relaxeze. 

„Este cel mai profund masaj anticelulitic pe care l-am experimentat vreodată. E șmecher rău de tot. Încep cu tălpile. Și acolo la aripioare îmi prinde bine. Îți ia foc fundul, efectiv, e bine de tot. Nu m-am învinețit absolut deloc. Viteza rolelor de la aparat crește progresiv și nu are un impact violent asupra corpului. Am febră musculară în zonele unde era nevoie de lucru.', a spus Monica Bârlădeanu pe  rețelele de socializare.

 

 

 

Dieta cu care se menține în formă

Actrița a renunțat complet la dulciuri pentru a ține kilogramele la distanță și urmează dieta Hiperproteică, adică evită carbohidrații și consumă mai multă carne.


„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist', a declara Monica Bârlădeanu pentru 'Ce se întâmplă doctore?'


A renunțat complet la dulciuri.


'Dulcurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci', a mărturisit vedeta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel