Monica Bârlădeanu și Andrei Aradits îi iau locul lui Cătălin Măruță: „Așa chef am să fiu eu în sfârșit cea care pune întrebările”

Data publicării:
Monica Bârlădeanu și Andrei Aradits, foto ProTv
Descriere foto: Monica Bârlădeanu și Andrei Aradits, foto ProTv

Monica Bârlădeanu și Andrei Aradits vin în platoul emisiunii „La Măruță”, de la ProTv, pentru a-i ține locul lui Cătălin Măruță, care încă se află în carantină, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. 

În cele 2 săptămâni de carantină, Cătălin Măruță a hotărât să apeleze la prietenii săi, pentru a putea susține emisiunea de la Pro Tv. Astfel, în timp ce prezentatorul vechează bunul mers al lucrurilor de acasă, prin Skype, mai multe vedete se ocupă de invitații din platou.

Astăzi, Monica Bârlădeanu și Andrei Aradits vin în ajutorul lui Cătălin Măruță. 

 

”Cum să nu zic “DA!”când m-au sunat cei de La Maruță să prezint emisiunea azi, cât e Cătălin încă în carantină!? Mai ales împreună cu Andrei Aradits, care după 3 sezoane de Vlad, mi-e deja familie. E adevărat, n-am mai prezentat de vreo 3 ani o emisiune de TV, însă așa chef am să fiu eu în sfârșit cea care pune întrebările la Măruță în emisiune...”, a declarat Monica pentru ProTV.

Și Aradits e convins că provocarea de astăzi este o bună revanșă pentru toate momentele în care a fost invitat al emisiunii: ”În sfârșit a venit momentul răzbunării: Măruță va mânca sosuri iuți și va răspunde la întrebările pe care le-a pus el diverselor vedete invitate de-a lungul timpului. Sunt hotărât să-l pun în încurcătură, cum și el ne-a pus de fiecare dată când am fost la el. O am aliată pe Monica și împreună vom afla care e butonul care îl va pune pe Cătălin pe „mute”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel